Úgy tűnik, nem folytatódhat az Alita

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A bevétel generálásnak a kulcsa, hogy a kiadásokat alacsonyan tartsák. Az nem jött össze (plusz marketingre elment vagy 60-70 millió). A forgatókönyv meg pocsék volt, nézhető, de tök zavaros film lett, nem csoda, hogy bukott. Majd a Disney folytatja, ha akarja...

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Valami a marketingnél mehetett félre, mert olyan mértékben hidegen hagyott a trailere, hogy az nálam tényleg ritka. Erre mikor már lecsengett a mozi-ideje, megnéztem én is "éppen-nincs-más" alapon és TE JÓ ÉG! Hogy ez mennyire szerethető egy film volt! Ezt sokkal jobban meg kellett volna tolni, mert tényleg nagyon kedves kis film.
A Fox-nak nem sok köze lesz az esetleges folytatáshoz, de ezt egy mozis hírekkel foglalkozó oldalnak tudnia kéne.
Pedig szvsz ez eleg jol sikerult adaptacio volt...(messze jobb, mint a GitS)
BaliBoy
B+, ha már egyszer úgy indultak neki, hogy több rész lesz. akkor forgassák már le a többit!
Ezt annyira gyűlölöm, belekezdenek egy történetbe, amit az első résszel nem fejeznek be, de mivel nem lett óriási kasszasiker, ezért hagyják a francba a többit.
Aranyiránytű, Az utolsó léghajlító, The dark tower... és még hosszan lehetne sorolni...
Utoljára szerkesztette: BaliBoy, 2019.07.31. 19:13:01

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Nagyon köcsög Hollywood, mert ez csak a kb. 3 hétnyi mozibevétel és így is plusszos befektetés volt, de van még 2 faktor amit figyelembe kell venni:
1. Ez csak pár hétnyi mozijegybevétel. Erre rájönne még DVD/Bluray, TV csatornák és a stream siteok bevétele, ami a köv években még sokat fog hozni a konyhára.
2. Adózási/könyvelési trükkök. Hollywood mesterien ért ahhoz, hogy nullszaldósra vagy veszteségesre hozzon ki egy filmet papíron, miközben zsebre rakják a nagy pénzt, adózni nem szeretnek.
Augusztusban majd jöhet a Tarantino, a Good Boys és a Ready or Not, meg a The Kitchen (de az képregény), a többit nem nagyon ismerem.

Abban a hónapban sajnos peched van, mert nem lesz "remake... feldolgozás". Azt hiszem.
Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2019.07.31. 13:11:05
Nem mintha baj lenne azzal, ami nem eredeti, de a júliusiak nem nagyon érdekeltek (Szupercella 3, Pókember 2, Kis Kedvencek 2, Apró hazugságok 2), szóval ezúttal én is eredetiket néztem. A Midsommar nyilván a legjobb, de azt nem ajánlom, mert nem fiataloknak szól, elég durva. a Stuber fasza, a 25 km/h, az már korábban megvolt, és természetesen remek. Az Anna azt hittem, hogy szar lesz, de teljesen vállalható, a Yao-nál elfogult vagyok és naná, hogy bejött, de azt nem biztos, hogy ajánlanám. Egyedül a Poms-szaé szívtam, azt hittem, az jó lesz, de elég gyenge. Ilyen szereplőkkel, hogy szúrhatták el...
Nyenyenyenye. Csak a hiszti. Attól, hogy ilyeneket nézel, még nem kell sírnod. Nézhetsz mást is. Te döntesz így.

Júliusban például 16 hazai mozis bemutató volt. Abból egyetlen " feldolgozás...remake...". Volt 4 folytatás és 1 mangaadaptáció. Válogass a maradék 10-ből.

4.
Pajzán kíváncsiság (Curiosa | 2019 | 107p | 16) Vertigo Média

11.
Szerelem második látásra (Mon inconnue | 2019 | 117p | 12 | szinkronizált) Hungaricom
Übergáz (Stuber | 2019 | 93p | 16 | szinkronizált | VP) Fórum Hungary

18.
Anna (Anna | 2019 | 119p | 18 | szinkronizált) Freeman Film
Fehér éjszakák (Midsommar | 2019 | 147p | 18 | szinkronizált) ADS Service
Senki többet (The Prince of Everything | 2018 | 98p | 12) Magyarhangya
Yao utazása (Yao | 2018 | 103p | 6 ) Mozinet

25.
25 km/h - Féktelen száguldás (25 km/h | 2018 | 116p | 16)| szinkronizált) ADS Service
Esküvő a topon (Top End Wedding | 2019 | 113p | 16 | szinkronizált) Cirko Film
Pompon klub (Poms | 2019 | 90p | 12 | szinkronizált) Freeman Film
feldolgozás...remake...feldolgozás...remake... ja meg a bugyuta,vicces szuperhősösdi!
Gratulálok jó az irány. :))

El. Psy. Congroo.

Pedig ez volt a legjobb feldolgozás, amit ebből a témából láttam. Remélem lesz folytatása.