7
-
Kryon #7 Mondjuk az furcsa, hogy a forgalomban lévő és készülő több ezer féle kriptovalutával és egyéb elektronikus fizetőeszközzel nem keménykednek így az államok. Nekem gyanús, hogy igazából nem a libra-val van bajuk, hanem a FB-al. Attól félnek, hogy egy ennyi embert elérő közösségi platform egy saját pénzzel olyan versenyelőnyhöz jutna, amivel nagyrészt uralhatná a kereskedelmet. Amúgy az sem feltétlen biztos, hogy lopták az ötletet (bár a múltjukat ismerve elképzelhető). Annyi féle kriptovaluta van már, hogy simán előfordulhat, hogy tudtán kívül olyat talál ki valaki, ami már létezik. Például az alapelv már régóta ismert (fedezettel kibocsátott pénz), szóval kb. a melegvizet találták fel újra. Velem is előfordult már, hogy azt hittem világra szóló újdonságot találtam ki, aztán kiderült, hogy már évek óta létezik... -
Ellaberin #6 Eleve nagyképűség a pénzpiacra próbálni így betörni. Ennél az fb-s arcnál kilométerekkel nagyobb kutyák tosznak ott, majd pont ők fogják beengedni a tyúkólba. De ráncigálja csak az oroszlánok bajszát majd csak kihúzzák valamelyik csatornából... -
kvp #5 Az hogy loptak az otletet nem meglepo. Viszont az nekik is figyelmezteto jel lehetne, hogy szinte az osszes nagyobb allam vezetese ellenzi. (USA, EU, Kina, Oroszorszag) Ennyi allammal nem jo otlet egyszerre szembemenni, mert jobb esetben csak lecsukjak a vezetest, rosszabb esetben lebombazzak oket. Raadasul a sajat reszvenyeseinek is utban van, tehat most mar meg a nagytokesek sem tiltakoznanak. Vajon tisztaban van ezzel? -
Kryon #4 Pont azért uralják a világot, mert a nép élvezi. Ha a nép nem élvezné a gigacégek termékeit és szolgáltatásait, akkor a gigacégek nem válhattak volna gigacégekké és nem uralhatnák a világot.
Ez persze a lopás bűne alól nem menti fel a gigacégeket. Remélem az eredeti ötletgazdák kiperelnek a FB-ból egy halom pénzt. -
Ellaberin #3 Csodálkoztam volna, ha ezt önállóan fejlesztette volna a cukros, de hát mégis csak lopta, máshoz nem is igen ért - mondjuk a lopáshoz viszont kiválóan. -
#2 vagy nem lehet ellene mit tenni. majd ha tudatilag eljutunk arra a szintre, hogy nem kellenek ezek a dolgok, akkor a gigacégeknek is lőttek. -
gombabácsi #1 gigacégek uralják a világot, és a nép élvezi