Már csak pár millió dollár hiányzik a Végjátéknak, hogy az Avatart megelőzze

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dicséretes, hogy mégis megnézted mindegyiket. Én a Bosszúállók 1 közben feladtam. Ami azt jelenti, hogy lehet, hogy azóta mindegyik zseniális lett, már nem fogom megtudni.
Nekem a marvelek szarok....unalmas mar mind...
Avatar sokkal jobb mint ezek amarvel filmek....szerintem...
takysoft
Hagyd, mindig van pár seggfej, akik csak egy panaszkodást nyögnek be kommentként. tudjuk kik ezek itt 😊

Érdemesebb csak azokra a kommentekre reagálni, amik mögött intelligencia és tartalom van 😊

A Disney amúgy egy zsneiális vállalat. Nem ok nélkül tart ott, ahol.
Na persze én a Fideszt is zsneiálisnak tartom. Ők se véletlen vannak ott, ahol.
(más kérdés, hogy nem értek egyet a céljaikkal.... ergo a sjaát meggazdagodásuk... de a módszereik elvitathatatlanul működnek)

A Disney sose volt egy jófej cég amúgy... voltak druva stiklijeik. De ez a húzásuk amúgy szerintem is enyhén szánalmas. Akár a rekorddöntés, akár a plusz bevétel is volt a céljuk.... ez erős... még tőlük is.
És példátlan is....

(és nem is nézem meg moziban 😄 )

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

mad mind
Nem kell nézni.

szennykultúra

A Disneynél szánalmasabb bagázs nincs a Földön...

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams