Szuper plakátot kapott a Star Trek: Picard
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Legalább már nem Discovery spinoff-ként hivatkoznak rá, ahogy az eddigi Picard-ról szóló cikkek.
Nem feltétlen, mivel CBS sorozat. De premier dátum még nincs bejelentve, csak annyi, hogy 2019 végére ígérik.
Először a CBS All Access streaming szolgáltatáson lesz elérhető. Az Amazon Prime-n a sorozat a CBS-s bemutató után 24 órával kerül majd bemutatásra. S minden epizódnál ugyanígy lesz. Feltehető, hogy a premier októberben fog elrajtolni.
Először a CBS All Access streaming szolgáltatáson lesz elérhető. Az Amazon Prime-n a sorozat a CBS-s bemutató után 24 órával kerül majd bemutatásra. S minden epizódnál ugyanígy lesz. Feltehető, hogy a premier októberben fog elrajtolni.
"mely itthon az Amazon Prime-on kerül bemutatásra vélhetően az amerikai premierrel egy időben. " Vélhetően megtudhatnám google-ból mikor is lesz a bemutató, de végülis is mikor lesz?
A Voyager-ben csak utalás volt rá. Mégis csak neki köszönhető a Borg jelenléte az Alfa kvadránsban.
Mivel még nem mondta ki senki, segítek: Star Trek: The Next Generation.
Illetve a Star Trek: Deep Space Nine egyik részében is benne volt valahol az elején. Azt hiszem, pont a pilot részben.
A Voyager egyik részében sem volt benne Picard... bár néhány karakter a TNG-ből szerepelt benne egy-egy crossover részben.
Kíváncsi leszek rá, ez milyen lesz. A Discoverynek csak az első 6 részét voltam képes végigszenvedni.
Illetve a Star Trek: Deep Space Nine egyik részében is benne volt valahol az elején. Azt hiszem, pont a pilot részben.
A Voyager egyik részében sem volt benne Picard... bár néhány karakter a TNG-ből szerepelt benne egy-egy crossover részben.
Kíváncsi leszek rá, ez milyen lesz. A Discoverynek csak az első 6 részét voltam képes végigszenvedni.
Jézusom, mikor rúgják már ki ezt (ezeket) a dilettáns idiótákat? Bármilyen téma legyen: film, játék, tudomány, csupa baromság. Lehet, hogy túl fiatal a szerző mindenhez, meg totál sötét is, de könyörgöm, mennyi időbe telik használni a guglit?
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Nem vagyok egy trekkie, de LOL.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs