4
Moons of Madness - pszichológiai horror a Marson
 • JonasSandor
  #4
  Ebben nem lehet lövöldözni?
 • grebber
  #3
  A korábbi hírek szerint október 31-én jelent volna meg a Funcom közreműködésével és a Rock Pocket Games fejlesztésében készülő Moons of Madness. Viszont érkezett egy friss felvétel, ami hivatalosan is megerősíti, hogy a Marson játszódó lovecrafti horrorjáték végül október 22-én mutatkozik be. Ez a megjelenési időpont csak a PC-s kiadásra érvényes.

 • grebber
  #2
  Moons of Madness is One of the Scariest Looking Games We've Ever Seen - Gamescom 2019
 • grebber
  #1
  Moons of Madness - pszichológiai horror a Marson

  A norvég illetőségű Rock Pocket Games egy sci-fi horrorjátékot készít. A belső nézetű címet H.P. Lovecraft munkássága ihlette, ráadásul a vörös bolygón játszódik, ahol főszereplőnknek a belső démonaival is szembe kell néznie. A Moons of Madness érdekes koncepcióra épül a NASA és a Space-X kutatásaira épülő tudományt ötvözi H.P. Lovecraft horrorjával. A független Rock Pocket Games alkotása kőkemény pszichológiai horror, melyben nemcsak a természetfeletti eseményekkel kell szembenéznünk, hanem belső démonainkkal is.
  A történet a Mars első kutatóállomásán, a Trailblazer Alphán játszódik. A játékosok Shane Newehart magányos űrhajóst irányítják. A mindennapi munkák során különös eseményekkel szembesülünk, ráadásul fura hallucinációkat és látomásokat élünk át, amelyek előrevetítenek bizonyos eseményeket. A lovecrafti őrület kézzel fogható közelségbe kerül, mindez a közeljövőben, nagyon is hihető közegbe ágyazva.

  Moons of Madness - Announcement Trailer  Moons of Madness - 12 Minutes of Gameplay  A Moons of Madness a tervek szerint október 31-én, vagyis halloweenkor rajtol el PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en.

  info: Gamekapocs