Végre lehet valami a Nicsak, ki beszél! rebootjából

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mikor olvastam a cikket nem tudtam hogy Bruce Willis volt a baba hangja.
Azt hittem a cikk írója elírta a nevet.
de mire utalt a kérdésed, hogy "nem inkább travolta?" :-)

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Ender Wiggin: de láttam..... vagy 25 évvel ezelőtt VHS-n hang alá mondással 😄
Most néztem utána és nem tudtam hogy BW volt a kis srác hangja 😊
Sajnos a hang alá mondásos verziónál nem jött át XD
Willist Mikó István szinkronizálta a Nicsak Ki Beszélben... Először és utoljára. ;-)

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Mint egy falat kenyér...

Bónusz, hogy a Willis magyarhangja szinkronizálta 😄
Dehogynem. Utoljára magyar tévében áprilisban volt... Szerintem minden évben előjön valamileyik csatornán.

Zombee
És az elmúlt 30 évben egyszer sem ismételték? A Conan a barbárt is láttam, pedig akkor még meg sem születtem.

Ez megint csak egy teljesen felesleges reboot.

Willis volt a kisgyerek hangja, nem az anya barátja. Te sem láttad? :-)

Bruce Willis?
Nem inkább John Travolta?
Mert még pelenkás porbafingó se voltál akkor.
Zombee
Én még az eredetit sem láttam. 😊

Voltan
Végre???? Mégis ki várta?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"