11
  • zetortraktor
    #11
    Akkor igazából annyi a kulcs nálad, hogy ha közvetlenül fizetsz (könyv, mozifilm), akkor "elfogyasztod", ha közvetve (sorozat), akkor simán ott hagyod? Nyilván sarkítok, de nagyjából így interpretálom. Szóval, ha mondjuk kölcsön kapsz egy könyvet, akkor is benned van, hogy elolvasod?

    Nem tudom. Moziból nem jövök ki, mert macerás és mert mégiscsak (még ingyenes moziról sem), de amióta már Netflixen meg HBO GO-n nézek filmet, azóta simán leállítom, ha nem fog meg az elején. Viszont egy könyvet, ha nem köt le, akkor nincs az az isten, hogy végigolvassak. Mármint nem tudnám magam rászánni arra, hogy kidobjak 2-4-6 órát az életemből olyasmire, ami nem szórakoztat. Inkább olvasok helyette valamit, ami jó. Az nem logikusabb? Csak azért olvassam el, hogy befejezzem? És, ha teszem azt, egy hosszabb sorozat része? Ami a 3. kötetben indul be? Nem, ezzel nem tudok egyetérteni.

    Azzal természetesen egyetértek, hogy nyilván egy tévésorozatot OTT KELL HAGYNI, ha szar vagy közepes vagy semmi különös az első része vagy az első két része (a sok zombi meg ugye hadd nézze akkor is, ha nem tetszik), az, hogy valamikor beindul, az egyébként sem azt jelenti, hogy nekem tetszeni fog, hanem az, hogy aki szerint beindul (és zombi módon addig kitartott), annak tetszett. Ami nem biztosíték semmire.
  • Zombee
    #10
    Azért ha veszek egy könyvet, azt csak elolvasom, ha már kifizettem. Moziból sem jövök ki, ha fél óra után kiderül, csúnyán mellényúltam. Pedig pl. Az utolsó Jedit képes lettem volna otthagyni.
    Sorozatot simán otthagyom, ha nem érdekel, és nem foglalkozok azzal, hogy majd 3 évad meg 30 rész múlva beindul.
  • ostoros
    #9
    ŐŐŐ-- már megint nem jött össze a gondolat olvasás. Távgyógyítás biztosan jobban megy...
  • zetortraktor
    #8
    Ilyen zombi magatartásban bíznak a csatornák is, de szerencsére látszik, hogy a többségnek csökken a nézettsége a részek előrehaladtával, mert az emberek nem olyan hülyék, hogy azt követően is nézzenek valamit, hogy annak a béka feneke alá csökken a minősége, vagy ha nem köti le őket. Szegény emberek, akik vesznek egy könyvet, ami rém gyenge, de csak azért elolvassák, mert "érdemes".
  • Zombee
    #7
    Egyikből sem volt benne túl sok, a sztori viszont nekem unalmas volt nagyon.
  • ostoros
    #6
    Sorozatot csak egészben érdemes nézni...
  • molnibalage83
    #5
    Inkább a 4. évad után állt bele a földbe.
  • Ender Wiggin #4
    pinák és belezés. egyszerű recept.
  • Zombee
    #3
    A Trónok harca sikerét én sem értem, 2 évad után fel is adtam, dögunalom volt.
  • gombabácsi
    #2
    ez mekkora bukta lesz... ezek komolyan nem értették meg a GoT vagy a GYU sikerének okait...
  • Zoliz
    #1
    Esetleg. Talán nem mondom még le az előfizetésem, de túl sokat nem várok már ettől sem.

    Egyedül a Vikings-t néztem sok részen át más "elmegy" sorozatot nem találtam a Netflixen. Még az Organge is the new black is ment nálam egy ideig, de egyre unalmasabbak és hányingertkeltőbbek lettek a börtöntöltelék nők benne és azt is abbahagytam. Ne valók nekem sorozatok, pláne a végetnemérőek.