4
 • Voltan
  #4
  Ez mondjuk cuki ötlet, de a megvalósítás? Hááát, inkább nem kellett volna kategória.
 • Seth
  #3
  "Sok ellenfél modellje ötletes, és nagyon jól passzol, de legalább annyi elnagyolt, és olyan érzésem van, mintha egy másik, totál irreleváns játékból pakolták volna át kopi-pészttel"

  Tudod miért? Backerek,akik sokat fizettek, maguk tervezhették meg a saját ellenfelüket. A sok nagy fej kutya és macska, repülő malac és még sok más is onnan származik :D
 • masuda
  #2
  Az árat mondjuk én is sokallom érte. Majd akciósan egyszer kipróbálom azért.
 • Voltan
  #1
  Most végeztem a játékkal, és nem mondom, hogy nem élveztem, mert tényleg visszahozza a régi hangulatot, de őszintén szólva szerintem nagyon fapados a megvalósítása. Néha olyan érzésem volt, hogy egy flash játékkal játszom, komolyan. Sok ellenfél modellje ötletes, és nagyon jól passzol, de legalább annyi elnagyolt, és olyan érzésem van, mintha egy másik, totál irreleváns játékból pakolták volna át kopi-pészttel. Sok a bug is, és több helyen idegesítően nehéz. Nem tisztességes módon, hanem egyszerűen marhára idegesítően. Sokszor nem rajtad múlik, mi történik.

  Alapvetően amúgy azt tudom mondani, hogy jól szórakoztam vele, de iszonyatosan túl van árazva, és nagyon elnagyolt, sok helyen igénytelen darab. Sajnos.