Elkezdődött a Halálos iramban 9 forgatása, itt a bizonyíték
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mar be kene fejezni....
Mellesleg engem annyira lenyűgözött, hogy milyen műgonddal és alapossággal készítik elő a kaszkadőr jeleneteket, hogy komolyan elkezdett érdekelni. Az biztos, hogy azokat megéri megnézni, hogy mit hoztak össze, hogy mennyire látványosak lettek. A többit nem tudom. Azokról az tud nyilatkozni, aki nézi is a sorozatot, szóval majdnem mindenki.
És ez is az oka a sorozat sikerének, hogy egyszerűen van street cred-je, a nézők elismerik a mögötte lévő durva melót.
Ez múltkor volt linkelve. Miért nincs kaszkadőr Oscar? A többire pedig ezek után kerestem rá. Ott a második videó, ahol megcsinálhatták volna CGI-módszerrel a kocsik repülőből való kidobását, de inkább kidobtak pár valódi kocsit, hogy ejtőernyős operatőrökkel vegyék fel.
És ez is az oka a sorozat sikerének, hogy egyszerűen van street cred-je, a nézők elismerik a mögötte lévő durva melót.
Ez múltkor volt linkelve. Miért nincs kaszkadőr Oscar? A többire pedig ezek után kerestem rá. Ott a második videó, ahol megcsinálhatták volna CGI-módszerrel a kocsik repülőből való kidobását, de inkább kidobtak pár valódi kocsit, hogy ejtőernyős operatőrökkel vegyék fel.
Ő is tudja pontosan, csak manapság az a menő vagy modoros, ha így írják be, hogy "én nem nézem" - mert akkor biztos, hogy kap is rá választ, és érezni fogja, hogy az embereket érdekli az, amit kommentelt. afféle commentbaitről van szó.
Attól, hogy egy nagy baromság, még nagyjából mindenkit érdekel. 😄 Elég kemény bevételeket produkálnak a részei.
Ez még érdekel valakit?!