13
-
DrSoong #13 Azért volt benne elég fantázia és nem gázabb a mostani filmeknél! -
#12 A gyilkosságokat tudnám egyedül pozitívumként említeni, azok jópofák. -
professional #11 Én jókat kacagtam rajta...a dinnyés/ajándékos résznél meg hangosan röhögtem! Amúgy tényleg egy fos az eredetihez képest! -
Ender Wiggin #10 Az eredeti első részt láttam tiniként hangrámodásos verzióban. Akkor is azt gondoltam róla, hogy cseppet sem félelmetes, ellenben egetverő baromság. Ha már gyilkos baba, akkor a Chinga vagy a Duma Key. -
#9 Elcseszték. Értelmetlen az egész baba meg a gonoszsága. És Chucky-nak nincs személyisége. Pont a lényeget szedték ki az egészből, attól volt érdekes karakter, hogy beleköltözött egy gyilkos lelke. Most meg csak egy robot, aminek a szoftveréből kiütöttek minden korlátozó tényezőt, de ettől nem lett személyisége. -
Zoliz #8 Általánositottam. Az új Gyerekjátékot még nem láttam mert nincs fenn a majmon.
A régi 1-2 részt vagy harmincszor láttam ezért örülök ha nem lett annyira rossz mint amennyire nem mentek el rá a moziban. -
Ellaberin #7 Ezt még nem láttam. De az utolsót - ami már mondhatni szintén remake - nem bírtam végignézni annyira gagyi volt.
Az első azért még a mai napig emlékezetes, így ezt is meg fogom nézni, hátha.
Az biztos, hogy akinek anno - bármi is - tetszett az könnyen von párhuzamot - ezt el kell engedni, ennyi. Bár az tény, hogy sok rendezőnél a remake a szimpla másolást jelenti; beállítások, poénok, jelenetek, stb terén és ez sokszor tényleg kevés, vagy éppen megmosolyogtató - remélem itt nem így van :). -
zetortraktor #6 Mindent? Ezt sem cseszték el, marha jó volt, tele vele remek ötletekkel, nem fogták vissza magukat, látszik, hogy nem hollywoodi rendező csinálta. Oké, azt elismerem, hogy nem volt politikailag túl korrekt a film, de ezen ne sérüljünk már be.
Egyébként ezt nem értem. Te ilyen remake fanatikus vagy, hogy mindet megnézed? Nézd meg a jókat, és akkor azt fogod hinni, hogy szinte minden remake jó. -
zetortraktor #5 Höhö, kis csacsi. Kik szoktak más, sikeres horrorokban öldökölni? -
Zoliz #4 Nem azzal van a gond. Nézd meg az eredeti filmet.
Hanem azzal, hogy ma mindent elcsesznek -
#3 Annabelle...
Az eredeti Gyerekjátékban volt értelme a koncepciónak, az újban az égvilágon semmi. A babának még személyisége sincs. -
Jawarider #2 Egy játékbaba elkezdi az öldöklést. Szuper lehet, asszem nem véletlen h. a mai embereket ennyire érdekli.... -
Zoliz #1 Emlitettem a C64-nél is a mai remake-k hulladékok.
Akkor inkább az eredeti film sokszor, mert az viszont ütött (szúrt rendesssen).