14
-
zetortraktor #14 Én azt hittem, hogy az csak legenda, hogy bárki rákattint az efféle klikkvadász "how should have ended", meg "what's wrong" meg "movie mistakes" meg "ending expolained" videókra. -
ostoros #13 How Game of Thrones Should Have Ended
https://www.youtube.com/watch?v=G0mncEl4nVU -
Ender Wiggin #12 de őt ki is nyírták :-)
ros meg osha meghal, de arya meg sansa nem? hol van az igazság? :-D -
ostoros #11 A Wheel of Time sajnos olyannyira frankó, hogy azt sajnos csak alulmúlni lehet, überelni nem. De azért remélem megteszik amit lehet. -
ostoros #10 Sansát még értem, Aryát nem. Nekem Daneris sokkal irritálóbb volt. -
nlght #9 Ritka a grandiózus kaland/fantasy sorozat, igényes látványvilággal, fordulatos sztorival. Ezért a nagy népszerűség. Igazából a GoT előtt nem volt egy sem ilyen költségvetéssel. Nézd meg az ellenpéldát, mit csináltak a The Sword of Truth (by Terry Goodkind) könyvadaptációval, olyan lett mint a Xena, vagy még rosszabb (20 évvel a Xena után nem tudták hozni azt a minőséget sem).
Sok stúdió sorozatgyártás alatt azt érti hogy költséghatékonyan alkalmazzunk néhány szereplőt, a sztori lehetőleg kevés helyszínen játszódjon és töltsük ki a játékidőt filler dialógusokkal, és nyújtsuk a semmi sztorit amíg lehet. Na ez az amit az igényesebb ember már nem emészt meg, viszont milliók szívesen kanalazzák ezt a fajta fost.
Remélem a Wheel of Time adaptációt nem basszák el amazonék. Az legalább befejezett sztori, csak adjanak rá elég pénzt és időt.
-
kalapos01 #8 Jó volt az első két évad, a harmadik is elment, de tényleg van, aki maradt a végéig? Elismerésem, bár nem nagyon értem, mert elég sok helyen lehetett olvasni, hogy pocsék lett. Vagy ez ilyen sok légy nem tévedhet effektus? -
Ender Wiggin #7 mert sansával egyött a legellenszenvesebb karakter volt...(számomra) -
ostoros #6 Miért? -
Ender Wiggin #5 Inkább Ariát ütötte volna kő Cersei helyett... -
qqricoo #4
addig is amíg nem lesz Martin féle hivatalos, a fenti fanfikcíós elég korrelktül megoldotta a lezárást
Utoljára szerkesztette: qqricoo, 2019.06.19. 13:45:58 -
Prof William #3 De jó! Meg tudunk többet a White Walkerekről, akik egy kész vicc voltak az utolsó évadban? Ha ők lettek volna az igazi ellenfél még talán érdekelt is volna a dolog. -
stemplar #2 Tehát téged nem érdekel, ezért feltételezed, hogy senki mást sem fog... a gyártók szerencséjére, csak 1 vagy a 7 milliárdból. -
#1 Hááááááááááát...
A fő sorozat lezárása miatt kb. a kutyát nem fogja érdekelni. Engem még akkor sem érdekelne, ha normálisabb lezárást kapott volt a GoT főszála...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2019.06.19. 10:25:27