18
Blair Witch-játék a Layers of Fear-csapattól
-
Anonymusxx #18 Nálam is volt ilyen, bekapcsoltam a Vsync -et, és kikapcsoltam az fps limitet, és és megoldódott.
Amúgy egész jó game, az otherword mehet a faszba, szerintük alsóközépkategóriás hígfos a játék.. -
#17 Nálam olyan, mintha Vsync nem lenne bekapcsolva... "Csíkoz" a képernyő, mármint elcsúszkál, vagy mi...
Alapból ki volt kapcsolva a Vsync, viszont a videokártyában a bővített szinkronizálás, ami erre lene megoldás, be van kapcsolva. De semmi. Bekapcsoltam a játékban is a Vsync-et, de semmi javulás.
Másnál is előfordult ez? Van rá megoldás? Google-el nem találtam semmit rá.
SAPPHIRE RX580 4GB videokártya, steam-es játék. -
#16 Humblen Bundleba került 10.18 euros rész.. a többi szar eladásával kicsit lehet belőle faragni..várok olcsóbb megoldásra -
#15 Januárban dobozos kiadást kap a Blair Witch -
#14 Miért nem lehet full HD-nál nagyobb felbontást beállítani? -
#13 Végig is vittem. Majd következő szabadnapon kezdem is el megint
Készül a magyarítása! -
#12 Semmi bugos volt csak boxon. Restartotam gépem továbbment. Jó game! Csak rövid nagyon -
Anonymusxx #11 szerk:semmi, más videón világosabb, -
Anonymusxx #10 Elég szarnak tűnik, belenéztem egy végigjátszásba, kb nem látni semmit. -
#9 Számomra eddig hatalmas csalódás a game :(
Már a legelején nem tudok továbbjutni nincs semmi támpont baszott sötét erdő azt semmit nem tudok csinálni csak körbe körbe megyek mindezt 1 órája... -
#8 Az első értékelések
-
#7 GC 2019: Blair Witch - amikor kialszanak a fények -
#6 Blair Witch - séta az erdőben -
#5 10 percig mozog a Blair Witch -
#4 Blair Witch - újabb részleteket kaptunk a játékmenetről -
#3 Blair Witch - Exclusive E3 2019 Gameplay
-
#2 E3 2019 - megvan a Blair Witch játék gépigénye, és újabb jeleneteket is láthattunk belőle -
#1 E3 2019: Blair Witch-játék a Layers of Fear-csapattól
Ha valami, az biztosan meglepett bennünket a Microsoft E3-as konferenciáján, hogy játék készül a Blair Witch alapján. A fejlesztést ráadásul a Layers of Fear-sorozatot is jegyző Bloober Team végzi.
A Microsoft E3-as konferenciáján mutatkozott be a Bloober Team legújabb fejlesztése, a Blair Witch. A játék története 1996-ban játszódik, és a korábbi rendőrtisztet, Ellist alakítjuk majd benne, aki egy eltűnt kisfiú után kutat a Black Hills Forestben. A horrorjáték belső nézetet használ, és a trailer alapján még egy kis outlastes kamerázás is lesz benne.
A megjelenés augusztus 30-án várható PC-re és Xbox One-ra.
E3 2019 Reveal Trailer
Info Gamekapocs
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.06.10. 10:16:14