10
Hack N' Slash az Öregvilágban
  • Lacc 88
    #10
    Mindent összevetve csalódás a játék :( Rengeteg ziccert kihagytak, újrajátszhatósági faktor nálam igencsak alacsony. Az online részt vagy én csinálom szarul vagy egy kalap szar. Vagy olyan csapatba sorsol be a játék ahol egy csapásra ütök mindent, vagy a csapattársam tarol én meg csak megyek utána. Fogalmam sincs a sztorit hol tudom újrajátszani a már meglévő karimmal magasabb fokozaton, ha van egyáltalán ilyen opció. A Diablo 3 volt hasonló, amikor kijött. A kiegészítő sokat emelt az összképen, bízom benne, hogy itt is nekiállnak komolyabb változtatásokat eszközölni. Bele se akarok menni a sok apróságba, ami miatt ezer sebből vérzik. A kiadott pénzt jelenleg nem érte meg :(
  • Lacc 88
    #9
    Sok időm még nem volt vele de van némi csalódás. A hangulat és a világ nagyon jó, a sztori eddig rendben van, látvány irányítás nekem tetszik. Viszont nagyon soványka a tartalom. Vártam némi extrákat, mint a Diablo esetében. Lehet azért van, mert még az elején járok de ha valaki tudja mire lehet számítani ne tartsa magában. Eddig az alap párbeszédeken kívül senkivel nem lehet társalogni, jó lenne alakítható skin, rúnák, stb a fegyverekhez, ruhákhoz, el bírnék viselni egy NPC karaktert társnak. Szinte csak szól nélkül megyek és hentelem ugyanazokat a Nurgle arcokat pályák óta. Még csak a Slayer karit próbáltam, de eddig nem érzem, hogy lenne majd bennem kedv az újrajátszáshoz. Többi karakterrel nyilván, de ugyanazzal még más szinten se nagyon. De néhány alkalom után azért még nem temetném, bízom a javulásban.
  • Roodie76
    #8
    Az eleje jó, hangulatos, jók a karakterek, a környezet, a bossharcok. Aztán rájössz, hogy egy act = 1 pálya, csak máshonnét indulsz, és máshová érkezel; hogy csak 4 boss van; illetve hogy beleölsz 20 órát, és gyakorlatilag vége, maxon felszerelt karaktered van, mert potyognak az artifactok, és nincs tovább, nem tudsz mit csinálni, nincs kihívás, nincs elérendő cél, max új karakterrel végigtolod ugyanezt. A deluxe/magnus editiont vásárlók gyakorlatilag befejezték a játékot, mire kijött a normál verzió.

    Nagyon-nagyon kíváncsian várom, mit reagálnak a fejlesztők.
  • fantasy healer
    #7
    Nem tudom kinek mi a véleménye de nekem nagyon adja a hangulata a játéknak. Ha ahoz hasonlítom milyen volt a Diablo3 megjelenéskor akkor ég és föld a különbség. Itt az a nagyon nagy kérdés hogy mennyi energiát fognak belefektetni a fejlesztésre később. Az a tapasztalatom az ilyen játékokkal ha nem egy nagy kiadó adja ki akkor általában csőd a vége, mert nincs elég pénz a fejlesztésre. Jobb lenne ha valami nagyobb kiadó melléjük állna és rálépne a sarkukra a frissítésekkel kapcsolatban.
  • jarlaxxe
    #6


    Gyakorlatilag meg is jelent meg nem is.
  • shaba23 #5
    Nem, tegnap megjelent. Bár a dátum valóban 06.04. volt.
  • fantasy healer
    #4
    Ha valaki szeretne csapatba játszani nyugodtan vegyen fel barátnak steamen Jimmy (Honda márkajelzés) néven megtaláltok.
    Szerintem efajta játékokat csak csapatban lehet igazán élvezni és tud tartós lenni.
  • savior666
    #3
    Nem 06.04 a megjelenés dátuma?
  • shaba23 #2
    Hivatalos oldal
  • shaba23 #1
    Ma jelent meg a játék.
    Single sztori, co-op, vér, belek, káosz.