6
  • Aldo Moro
    #6
    Megnéztem. A srác szerintem rossz választás volt Aladdinnak, nem lehet vele azonosulni, a gonosz alig gonoszkodik, és lehetne gonoszabb arca. Egyedül Will Smith jó a filmben.
  • Botond #5
    Kivéve amikor mégsem. IMAX filmek előtt az IMAX ajánlók mennek nyilván, és ott ritka a csak 12+os film.
  • Major
    #4
    Pontosan, úgy van, ahogy írod. Gyerek mese előtt olyan besorolású az ajánló, mint amilyen maga a műsor.
    Utoljára szerkesztette: Major, 2019.05.28. 14:17:04
  • kalapos01
    #3
    A filmek előtt adott reklámokat a filmek korhatárához szabják, nem? Gyerekfilm előtt csak gyerekflmé van.

    Igen, a film teljesen jó lett, a gyerekek imádták, a Disney megint beletrafált. Nekem inkább a "nem rossz" kategória volt, de legalább nagyon színes és látványos. Ilyenből kéne szerintem minél többet csinálni, ezekkel a filmekkel meg lehet szerettetni a fiatalokkal a mozit. Nyilván a manapság menő animációk is betöltik ezt a szerepet, a különbség, hogy ez a film sokkal ártalmatlanabb, mint némelyik elég erőszakos rajzolt cucc, mint a Kiskedvencek meg a többi.
  • Botond #2
    Nekünk teljesen más élmény volt. Tegnap néztük meg a gyerekekkel, akik 9 és 10 évesek. Nekik ez volt az első IMAX élményük, nagyon élvezték. Az eredeti rajzfilmet is szeretik, kívülről tudják, és őszintén szólva én is. Szerintem nagyon szépen kötötték át filmbe, a CGIvel már túlzásba menő részeket hagyták ki, illetve a sztorin is pont annyit csavartak, hogy "szinte hihető" legyen. Mindenesetre így, hogy a gyerekeknek se volt semmi meglepő fordulat a sztoriban tudtak a látványra koncentrálni, és kiélvezhették az IMAXet. Végre került oda is nem 16+os tartalom. Szóval nekünk nagyon jó élmény volt ez a film, gyorsan elszaladt, fel se tűnt, hogy 128perc+reklám. Igaz utolsó pillanatban értünk oda, a reklámokról le is maradtunk, így aztán nem is látták a gyerekek a 18+os moziajánlókat se, ami szintén plusz pont. :)
  • Montanosz
    #1
    annyira nyálas hogy az már fáj, meg ez a sokk ugri-bugri :-D