12
  • Axlkenobi
    #12
    A legutóbbi részt nagyon szerettem, sajnálom, hogy nem az folytatódik. Mondjuk elvoltam a harmadik meg a negyedik rész is (bár az kb. csak nevében volt Terminátor).

    Ezt az újat nagyon vártam, de az előzetes semmi olyat nem mutatott ami bizakodásra adna okot. Poén, hogy mennyi ember fikázza a nem Cameron által készített filmeket, ő maga is sokszor negatívan beszélt róluk, itt meg kb. az előzetes minden pillanata visszaköszön azokból a filmekből. Kivéve a repülős jelenetet, mert az nettó Halálos Iramban, amitől csak még kínosabb.

    Azt meg már meg sem említem, hogy hol a fütyiben van John Connor? A történet legfontosabb karaktere? Van egy tippem, hogy miért nincs jelen, de inkább nem írom le ide, mert kalaposka még agyvizet kapna.

    Na mindegy, egyszer biztos, hogy megnézzük.
  • ostoros
    #11
    Minek fosod a szót annyit, te bájgúnár majom? Nem tetszik, ha valaki nem ért veled egyet, értjük.
  • leeloodallas
    #10
    Nem lehet, hogy külön kellene választani a negatív tapasztalatot/véleményt a "rinyálástól"?
    És miért nem lehet elfogadni, hogy valakinek valami nem tetszik? De tovább megyek: te azért "rinyálsz", mert szerinted más "rinyál"...
  • Macropus Rufus
    #9
    én egy dolgot nem értek, hogy miért zavar valakit az, hogy valakit zavar valami.
    Meg az ízlésben vitázni. Ennek sem sok értelmét látom.
  • kalapos01
    #8
    Basszus, és ugye a mozis premierekhez a Netflixet is hozzá kell vennünk. Múlt héten a 3 bemutatóból 2-t láttam, és mindkettő nem semmi élmény volt. Ide a rozsdás bökőt, hogy sem a Rim of the Worldöt, sem a Perfectiont nem fogják az egekbe dicsérni (az egyik már a szokásos 5/10-es Netflix szinten van, a másik 6,2-je kifejezetten jó), de nekem mindkettő bejött. (A harmadiknak van persze a legjobb értékelése, de az osztrák Joy mégsem full Netflix film, csak megvették és most tették fel. Meg nem is zsánercucc, szóval annyira nem izgat.)
  • kalapos01
    #7
    Amúgy tényleg érdekelne, hogy mindenki búvalbaszott savanyú ember a filmek kapcsán, vagy azért van olyan is, aki képes lelkesen, pozitívan állni hozzájuk? Viccen kívül kérdezem, mert nyilván engem is hagynak bőven hidegen filmek, bár azoknál nem rinyálok, hogy de szar az Avengers 4, mert nem nekem készült.

    Csak azért kérdezem, mert a héten 3 amerikai premier volt, és mindhárom tökre érdekelt, és elég jók is lettek: a Booksmart vitte a prímet, a Brightburn is jó lett (kifejezetten eredeti megoldások vannak benne), és az Aladdin is bőven vállalható, a célközönségnek tökéletes volt a reakciók alapján.
    Ezen a héten pedig jön a Ma (ami kötelező), a Rocketman (ami nem nagyon érdekelt, de túl jókat írnak róla, hogy kihagyjam, így kezdek lelkesedni), és Godzilla 2 (ami rohadtul nem érdekelt volna, de az első trailer rögtön beindított)
    Utána a Dark Phoenix meg a Kiskedvencek 2 hidegen hagy, de a Late Night érdekesnek tűnik, főleg, hogy Kaling írta.
    Aztán meg Men in Black (felejtős) és Shaft (ez is jöhet).

    Ha pedig a hazai bemutatókat nézzük, akkor még jön a Domino meg A szavak ereje meg a Fájdalom és dicsőség, amik ugyancsak bizakodással töltenek el, tippre 3-ból 2 kurvajó lesz.
  • kalapos01
    #6
    Szerintem nagyon érdekes kortünet manapság ez a folytonos rinyálás, a hiszti. Hihetetlen, hogy mennyire érzékennyé vált egy bizonyos réteg. A folytonos panaszkodások, az emós hozzáállás a negatív dolgok keresésével, stb. És persze a folytonos sértődés, duzzogás, amikor valaki rájön, hogy egy film nem biztos, hogy neki szól, és ezt kikéri magának. Idővel persze rájön mindenki, hogy nem ő a világ közepe, de a folyamat, hogy mindez meddig tart, változó.

    Én például nem szégyellem leírni, hogy várom a filmet (az előző kettőt nem láttam), sőt, kifejezetten kíváncsi vagyok rá. Még akkor is, ha nincs nagyon okom bízni ebben a rendezőben, de nyilván mindenki csinálhat béna és rohadt jó filmeket is. Az előzetes is abszolút bejött (bár némelyik animáció elég természetellenes volt...), szóval én nézném.
  • Zombee
    #5
    A folyékony terminátorra gondolsz, vagy a Sarah Connor védencére? Mert az tényleg csaj. :)
    De hová tűnt John Connor? :) Jó, tudom, Edward Furlongot kicsit nehéz lett volna visszahozni, rá se lehet ismerni, szétcsúszott, meghízott.
  • TokraFan
    #3
    A főszereplő csávó annyira nyálas gáz, hogy már előre elment a kedvem az egésztől...Mostanában állandóan ilyen alakokat szednek össze, nem tudom kinek tetszik egy ilyen nyálas karakter egy ilyen típusú filmben. Szappanoperában a helye, nem itt.
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2019.05.26. 17:39:26
  • Ender Wiggin #2
    Már hogy a fenébe ne bukott volna a genesys (mellesleg minden angol nyelvű cikkben a headline az, hogy fail vagy flop vagy bomb)? 155 millió + reklám kiadásra bejött vagy 50 millió. Ez ótvar nagy bukta. És eléggé efelé halad ez is. Cameronnak kellett volna írni és rendezni.
  • Jawarider
    #1
    Lesz benne "getting some clothes " jelenet ? :)