64
GRID
  • grebber
    Minden amit a single kampányról tudni lehet
  • Danecay
    Attól függ milyen felbontáshoz :) Nekem közel nincs az ajálottnak megfelelő konfigurációm de nálam pl. az F1 2019 60+ FPS-el fut, igaz nem Ultrán csak High-on de az is tökéletesen elég és még tartalék is van benne, így gondolom ezzel sem lesz gond :)
  • grebber
    Gépigény:

Minimum:
    Requires a 64-bit processor and operating system
    Processor: Intel i3 2130 / AMD FX4300
    Memory: 8 GB RAM
    Graphics: Nvidia GT 640 / HD7750
    DirectX: Version 12
    Network: Broadband Internet connection
    Storage: 100 GB available space
    Sound Card: DirectX Compatible Soundcard
    Additional Notes: Requires a 64-bit processor and operating system

Recommended:
    Requires a 64-bit processor and operating system
    Processor: Intel i5 8600k / AMD Ryzen 5 2600x
    Memory: 16 GB RAM
    Graphics: Nvidia GTX 1080 / RX590
    DirectX: Version 12
    Network: Broadband Internet connection
    Storage: 100 GB available space
    Sound Card: DirectX Compatible Soundcard
    Additional Notes: Requires a 64-bit processor and operating system

Kb lassan nem tudják már mekkora cuccokat írjanak bele..
  • JonasSandor
    Van ám gépigénye bakker, nálam 60+ fps azért meglesz.
  • grebber
  • Danecay
  • grebber
    Egy hónapot csúszik az új GRID
  • sertrex

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2019.06.27. 09:41:22
  • grebber
    És még a nagy ágyú OneRush ki se jött pc-re :) Akkora bukás lett,hogy szerintem arról már letettek hogy kihozzák pc-re. Game passba pedig nem rossz vele bohóckodni..főleg hogy ma már filléres egy portolás
  • sertrex
    Sok ember kell a grafikai tuninghoz. :))
  • sertrex
    Én úgy gondolom, hogy a kasszasiker az csak plusz lenne, de szerintem hoznak annyit ezek a játékok, hogy a folyamatos bevétel meglegyen. Gondolom főállásban foglalkoztatják az embereiket és ha jönnek majd a havi DLC-k abból azért elvegetálnak. :))
  • Danecay
    Persze, ezzel egyetértek de ehhez nem hiszem, hogy kellene az a több száz alkalmazott vagy ki tudja mennyi szerte a világon. Ha jól tudom az F1-et a Codemasters Birmingham fejleszti amiről anno azt mondták, hogy ~300 fő körüli létszámot foglalkoztat. A másik 4 stúdió meg a Dirt-et fejlesztené? Ehhez mértem tartom kevésnek a megjelent címeket. Nyilván nem értek hozzá, nem látok bele de ez a kérdés merül fel bennem.
  • grebber
    Pedig egyik játékuknál se zeng a net,hogy kasszasiker lenne...
  • sertrex
    Óóóó! Mindig jönnek új játékosok. Ezért nagy igazság, hogy az újszülöttnek minden vicc új. :D
  • Danecay
    Nem is értem, hogy ilyen karcsú mennyiségben fejlesztett, vagy leginkább csak évről évre megpiszkált, frissített cím mellet, hogy lehet töb száz alkalmazotta foglalkoztatni a Codie-s-nél. Nyilván nem értek hozzá de annyira nem tűnik logikusnak a dolog.
  • grebber
    Bőven lenne ebbe az autós világban minden csak fejleszteni kellene.. De ők most áthatóan beálltak a copy paste-ra...ami nyilván hozza a pénzt mert egy szart többször el tudnak adni, de nekünk játékosoknak már kurva unalmas.

Vegyenek licenszeket és vagy élesszenek fel régi címeket :) Rally Trophy, Rallysport Challange , TOCA stb
  • Timbu
    Én csak azt nem értem, hogy a CM hogy akar kizárólag az F1/Dirt/Grid trióból megélni. A motorsporton belül is találhatnának témát bőven.
    (Egyébként lehet őket szidni, hogy csak a pénzre mennek, de azért ez nem olyan népszerű ága a játékgyártásnak mint pl. az FPS-ek. Ha meg csődbe mennek - már most is indiai tulajdonban vannak - akkor marad nekünk a Kylotonn Games...)
    Utoljára szerkesztette: Timbu, 2019.05.24. 07:59:16
  • Danecay
    Éppen 1-2 hete jutott eszembe, talán éppen az F1 2019 kapcsán, hogy az utóbbi években nem túl sok tömegeket megmozgató címet tett le az asztalra a Codemesters, aki elvileg egy jó pár évvel ezelőtt kimondottan versenyjátékokra szakosította magát (Codemasters Racing Studio) aztán mégiscsak lett neki menet közben egy teljesen más tematikájú Overlord: Fellowship of Evil játékuk is. Mondjuk lehet, hogy ez a Racing Studio dolog csak mondjuk a Codemasters Birmingham stúdióra volt igaz nem tudom, de mondjuk attól függetlenül, hogy a Codies-nek van 5 stúdiója is szerte a világon, a kötelező éves F1-en kívül és 2 Dirt-en kívül nem nagyon árasztottak el minket játékokkal. Ekkor fogalmazódott meg bennem, hogy mi van vajon a Grid sorozattal? A '98-as nagy sikerű nyitó darab után 2013-ban kaptunk egy kevésbé sikeres GRID2-t ahol emlékszem, hogy elég negatív visszhangot keltett a játékosokban az, hogy az amúgy az első részben egészen jól kidolgozott cockpit nézetet teljesen elhagyták a fejlesztők amit majd lelkes MOD-erek próbáltak pótolni megkérdőjelezhető minőség mellet ami természetesen továbbra is a játék és a fejlesztők rovására volt írható nem pedig a MOD-erekére. Az egy évvel később kiadásra kerülő GRID Autosport-nál már a fejlesztők is belátták, hogy igenis van igény a cockpit nézetre, amit viszont elég szégyenletes módon a Codies pontosan ugyanolyan módon és minőségben épített be a játékba gyárilag mint ahogyan a MOD-erek tették azt a GRID2 esetén. Persze el lehetett vele szórakozni így is de akkor is. Most itt a lehetőség szépíteni, bizonyítani és ahogy nézem a belső nézettel már most nem lesz gond és mivel ez egy REBOOT remélem belekerülnek a Race Driver: Grid-ből jól ismert játékelemek, úgy mint autóvásárlás, szponzoráció, csapattárs választás, autófejlesztés, bár mondjuk erre nem emlékszem, hogy volt e de az Autosportban biztosan volt és persze a festegetés azok számára akik fogékonyak rá, stb. Remélem azért, hogy az az óta csiszolgatott vezetési modellt és FFB-t is megkapja a játék! Minden esetre én bizakodó vagyok mert ez egy olyan sorozat ami még a nyitottabb szimulátoros beállítottságú játékosoknak is tud kellemes perceket szerezni. Remélem nem cseszik el!
    Utoljára szerkesztette: Danecay, 2019.05.23. 14:32:20
  • sertrex
    Szerintem pont az fog történni, mint a Dirt Rally 2.0 esetében. Past copy DR és az új pályák, helyszínek fizetős DLC-ben. :P
  • malter
    A video alapjan sajna ez semmi,mintha az elozo gridet neznem..volt ahol elgondolkodtam ez nem e atveres video a regi verseny uj cimmel..
    sajnalom hogy kihalt a jatek fejlesztesbol a kreativitas es mindenki csak penz lehuzasra hajt..
  • sertrex

Úgy látom a pálya készítéssel nem nagyon bajlódtak. Ismerős pályák köszönnek vissza. Tényleg csak leporolhatták és kicsit kifényezték a régi játékot. De a CM-től ezen szerintem már senki nem lepődik meg. :DD
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2019.05.22. 16:05:53
  • sertrex
    Ha valaki esetleg már most, elővételben bezsákolná, akkor a Steamen megteheti.
  • sertrex

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2019.05.22. 15:57:04
  • sertrex
    Nagy volt a csend a GRID körül és mondhatni meglepetésként ért a bejelentés és gondolom nem csak engem. 2019 szeptember 13-án jön a GRID.
    A Codemaster nagytakarítást tartott és a por alatt rábukkant egy régi címre. Hát leporolta. Bennem rögtön szép emlékeket ébresztett, mert nagyon sokat szórakoztunk a haverokkal akkoriban, persze ez még az igazi szimulátorok előtti időkben volt, amikor még egyszerűen autósjátéknak hívtuk az ilyen címeket. ;)
    Ki tudja? Még jól is elsülhet. Várom a további fejleményeket.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2019.05.22. 15:57:50