3
 • kvp
  #3
  "Trump úr tilts le minden kínait, a USA kínai éttermeket is, mert nem lehet tudni, hogy lehallgatnak-e ha ott eszel."

  Nem veletlen, hogy csak amerikai gyorsetteremben hajlando enni, mert mashol meg is mergezhetik. Es ezt tenyleg komolyan gondolja.

  " a kínai tech cégek maguknak fognak fejleszteni mindent. Hardvert és szoftvert.""

  Mar csak az a kerdes, hogy mi a fene lesz akkor ha a kinai gyarakbol nem tudnak majd az USA-ba termeket importalni, mert Kina a kolcsonosseg alapjan meg azt tiltja le. Lassan gepgyartas sem lesz a nyugati vilagban, tehat meg uj gyarakat sem fognak tudni felhuzni. Raadasul a legtobb szukseges nyersanyagra (mind Afrikaban, mind Azsiaban) Kina ul ra eppen.
 • Cefet
  #2
  Lehet, hogy rövid távon kárt okoznak ezzel a kínai cégeknek, de ezzel csak siettetik az elkerülhetetlent: a kínai tech cégek maguknak fognak fejleszteni mindent. Hardvert és szoftvert. Egy kézben lesz minden. Akkor nem lesz ilyen egyszerű "fojtogatni" őket.
 • Arnika19
  #1
  Ha ezek hiányoznak csak: a Google Maps és a Gmail ezekk nélkül is használható, egy androidos böngésző és a gmail már használható is, térkép is kiváltható. Meg ez a következetesség, tiltás és azonnal felfüggesztés. Az nem merül fel hogy más kínai vállalat is biztonsági kockázat? Trump úr tilts le minden kínait, a USA kínai éttermeket is, mert nem lehet tudni, hogy lehallgatnak-e ha ott eszel.