29
 • ostoros
  #29
  https://sg.hu/cikkek/it-tech/136444/internetes-armeghatarozasert-buntette-a-husqvarnat-a-gvh
 • zola2000
  #28
  A hírhez:
  Legközelebb beperlem a CBAt-COOPot hogy drágább mint az Aldi, és kihasználja azt hogy sokaknak az van közel.

  Mellesleg Nintendo eshopon is drágábbak a játékok mint PS4en, a mobil portok is drágábbak mint iPhoneon, többet költők egy évben switch játékra mint egy iPhone ára miközben egy 40Ks xiaomim van.
  A kérdés az: kit érdekel?
 • Macropus Rufus
  #27
  azért elé jó vitát kanyarítottatok abból, hogy 4 hülye perelni akarja az almát. :)
  Az alma régen volt valaki, most már egy sok között. De no para: az android is egy [email protected]
  Szóval az egyik 19 a másik egy híján 20. De lehet vitázni. Pláne hit vitázni, mert az eddig mindig megyőzte a másikat, hogy ő a hülye. :)
 • Bruce_Willis
  #26
  :DD
 • M2 #25
  Van pár tucat Apple matricám, oda is adom holnap a kölyköknek, hogy nyomják rá random autókra, hátha pont betalálnak egy ilyen tajparasztot és neki is ott virít majd a szutykán pár hétig. :-)
 • ostoros
  #24
  Bagoly mondja verébnek.
 • ostoros
  #23
  Jól van, értem én, Mészáros Úr, elnézést, hogy mi egyszerű földi férgek hozzá mertünk szólni az Ön személyéhez és becsmérelni merészeltük a vagyonát!
  Igazán röstellem, hogy Önhöz képest egyszerű nincstelen senkikként úgy teszünk mintha felérhetnénk az Ön anyagi lehetőségeihez.
  Akinek vagyona van, az megengedheti magának, hogy hülye legyen, hogy ostobaságra költse, aki pedig megszólja érte, az csak egy kis irigy nincstelen kis senki proletár.
  Szégyellem is magam, hiszen megmondta Lázárunk is, hogy akinek nincs semmije, az annyit is ér.
  Utoljára szerkesztette: ostoros, 2019.05.19. 19:53:39
 • Bruce_Willis
  #22
  Ez a ostoba is mindig itt rontja a levegőt.
  Majd ha egyszer túljutnak azon hogy egy szaros telefonnal akarnak menőzni, majd akkor már nem fogja őket érdekelni hogy kinek milyen telefonja van.
  Csak ahhoz előbb valamit le kell tenni az asztalra, valamiben jónak kell lenni, és persze felnőni, nem holmi tuningolt verdákkal b.ziskodni.
 • M2 #21
  Bemész egy Audi témájú cikkhez és alábüfögöd, hogy minden Audis egy paraszt bunkó. Aztán aki megkérdi, hogy ezt mégis hogyan gondolod, az szerinted az Audit védi.

  Én itt hagytam abba az agyhalotakkal való foglalkozást. Szép napokat!
 • ostoros
  #20
  Aham, de mégis csak védeni kell az almát, mert ugye ő is felhasználó, tehát ha az almát támadják, akkor őt is támadják. Kognitív disszonancia szép példája.
  "Ó, nem, én aztán nem vagyok almafan, de ne szidják nekem, mert nekem is az van"
  Nem furcsa ez?
  Értem én, ha az ember büszke a saját teljesítményére, de arra ne legyen már büszke, hogy "mit vett a boltban", mert nevetséges.Ez a droidosokra is vonatkozik. Meg mindenkire ai azt hiszi, hogy ő valahogy több attól, hogy milyen ruha van rajta. Nem terjeszti ki az ember "auráját" az ő általa birtokolt tárgy.

  Mert ha igen, akkor Mészáros Lőrinc a legfaszább gyerek az országban, mert neki VAN, mindenki másnak pedig nincs, tehát kussoljanak. Ugyanezt csináljátok, csak kicsiben.
 • M2 #19
  Mindent elárult a srácról ez a fél mondata:
  "Nekem elég jó verdám van, többen vannak akik utána fordulnak, mint akik nem"

  Mekkora sznobnak kell lenni, hogy az ember azt figyelje, hogy hányan fordulnak az autója után!? És még a telefonokat is menőség alapján osztályozza.
 • M2 #18
  Szinte semmit nem írt az Apple-ről, végig a felhasználókat szidta ez a tajparaszt.

  Erre te beírod utánna ezt:
  "Téged miért érdekel, hogy az almát báncsák, mi?"

  Eszed nem sok van, azt már tudjuk.
 • ostoros
  #17
  De mégis csak itt véded, mert báncsák... :)
 • Bruce_Willis
  #16
  Az a legalja hogy hencegsz az "verdáddal" (érett, tapasztalt férfi lehetsz) és hogy drágább a telefonod mint bármelyik ájfon. Ez a legalja. Még ha el is hinném sem érdekelne.

  Azt meg senki nem állította hogy az alma menő, csak a hozzád hasonlók mindig bizonygatják az ellenkezőjét. Minek? Ki kíváncsi a te frusztrációdra?
  Nekem amúgy is nobrand tok van rajta mindig, mert egyrészt unalmas az alma logó, másrészt az én szememben nem státusszimbólum, ezt csak a droidosok hiszik. Hogy lehetne egy olyan telefon státusszimbólum, amiből ilyen rengeteg van?
  Kinézetre sokkal szebb telefonokat is lehet találni mint a mindig ugyanúgy kinéző ájfon, de ez erősen szubjektív saját vélemény.
  Csak hát azokon a buzi guglinak a megbízhatatlan kémprogramja van, azért nem kellene soha.

  Utoljára szerkesztette: Bruce_Willis, 2019.05.19. 18:41:56
 • ostoros
  #15
  Neked úgy látszik nem megy.
 • M2 #14
  Egy tech cucc meg sosem volt menő, max a sznobok közt. Majd ha leteszel valamit az asztalra, az lesz menő.
 • M2 #13
  “Nekem elég jó verdám van, többen vannak akik utána fordulnak, mint akik nem”

  Ilyent csak egy tanulatlan, sötét sznob ír le. Semmi jelentősége nem volt, hogy milyen szarodra nem teszed fel azt a szaros matricát.
 • Tinman #12
  Ez egy érv volt, hogy én mégsem teszem, nem hirdetem, ide most az 1x leírtam, se korábban, se később nem fogod ezt tőlem olvasni. Nincs droid logó a nickemnél, nincs droid aláírás sem. És amikor beülök az autómba se hirdetem egy szaros, szánalmas matricával, hogy Apple tulaj vagyok. Legalja, putri szint.

  A Föld lakosságának nagy része hülye, ez a hülyék paradicsoma, a valóra vált fantázia. Attól, hogy valamiből sok megy el és mesterségesen generált, túlhypeolt marketing bullshit van mögötte még nem kell feltétlenül ám torokra venni ;-)

  Tudod mikor volt utoljára menő az Apple? Amikor Risc alapú procikkal tolták ki az iMac gépeket, melyek nyers erő, tudás, user friendly szolgáltatások terén 4 lábbal taposták a Win-es, PC-s érát. Ez se tegnap volt...

 • M2 #11
  Olvasni tudsz-e?
 • ostoros
  #10
  Téged miért érdekel, hogy az almát báncsák, mi? Fizetnek érte, vagy belezúgtál az almába? Ha igen, húzd fel magadnak! :)
 • kvp
  #9
  Par eve volt hir, hogy nehany szoftvert akkor sem tudtak ingyen adni a keszitoi ha akartak. Az Apple megszabta a minimalarat. Mostanra valoszinuleg rajottek, hogy ha a sajat szerzodesuk miatt ezt nem tamadhatjak, akkor a vasarlok iranyabol erdemes.
 • Bruce_Willis
  #8
  "Nekem többe került az androidos telóm, mint a legtöbb Apple szar, mégsem hirdetem a homlokomra tetoválva."
  Akkor ez micsoda ha nem majomkodás?
  Senkit nem érdekel a hülye verdád, te olyan irígy vagy hogy majd bele sárgulsz!
  Miért ilyen fusztrált mindnen droidos? Miért érdekel titeket hogy más mire költi a pénzét? Én pont leszarom hogy milyen droidos csúcsteló jön ki, egyszer nem mentem oda egyetlen droidos hírhez, soha semmilyen megjegyzést nem tettem. Még csak meg sem nyitom hogy elolvassam, mert pont leszarom. Ezzel szemben a fusztrált droidosok mindig összegyűlnek egy jót férgesalmázni.
  Savanyú a szőlő? A föld lakosságának közel fele biztosan mind hülye, csak ti vagytok agysebészek. Sőt, gazdagabbak is vagytok mint az almások, hisz okosabbak vagytok! ;]
  Ha valaki pedig ezt nem tudná, egy apple hír hozzászólásai között biztos lesz olyan aki ezt bizonygatja.
  Szánalmas...
 • cateran
  #7
  Egyreszt..ha draga ne vedd meg..end of story...
  Masreszt...."és nem a fogyasztók, mert utóbbiak nem a közvetlen ügyfelei." Hogy mi van? Hat hanem?
 • lipovics
  #6
  Ennyi év után kezdenek rájönni az Ibirkák, hogy le vannak húzva keményen? :D
 • Tinman #5
  Amikor a 12 éves Suziki Swift hátulja rohad, de a hátsó szélvédőn ott a harapott alma jele. Akkor az úgy eléggé "ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel feeling..."

  Nekem elég jó verdám van, többen vannak akik utána fordulnak, mint akik nem, de a kezemet tőből letördelném, ha BÁRMILYEN telefon márkájának a jelét a szélvédőre ragasztanám. Mert paraszt. Iszonyúan az. Senkit nem érdekel, hogy ki és mennyiért vett telefont. (Nekem többe került az androidos telóm, mint a legtöbb Apple szar, mégsem hirdetem a homlokomra tetoválva.)

  Az Apple NEM státusszimbólum, sosem volt az, és legkevésbé sem menő... amikor az utolsó cigánynak is az van már (legfeljebb használtan vette 30.000 Ft-ért az 5s-t, vagy nyúlta).
 • GatyaMatya
  #4
  Még kell egy kis idő, hogy értelmezni tudjam, mi a fszt akarnak ezek (pénzt, mi mást). :S
 • fgyorgy
  #3
  Végre egy tisztánlátó fazon, aki átlátja ennek az Apple őrületnek a jó és rossz oldalát annyira, hogy tud ítéletet hirdetni, és még ezt meg is meri mondani egy billentyűvel a kezében.
 • Tinman #2
  Lol! Az évezred vicce! Az agymosott Apple tulajok vihara a biliben, amikor ráébrednek, hogy egy zárt, monopolhelyzetben levő szarrakás börtönében vergődnek.

  Az Apple-nek kéne beperelnie ezeket, mert közveszélyes elmebetegek. Mert az, hogy az Apple drágán adja a szemetjeit az az ő dolguk, itt a vásárlókkal vannak komoly gondok, akik gyakran hitelre vesznek ilyen készülékeket, nyilván 1 év garral, hogy aztán a 1.5 év múlva érkező frissítés majd úgy belassítsa, hogy kénytelen legyen másikat venni. Agyhalott barmok.
 • Sydra
  #1
  Hát ennek semmi értelme. Miért vesz valaki iphone-t ha sokallja az iphone alkalmazások árait? Ne vegye meg és megoldódott a problémája. Lehet használni android-os telefont is. Meg jól el lehet lenni okostelefon nélkül is. Ez nem víz és kenyér, hogy ne lehetne nélküle élni.
  Utoljára szerkesztette: Sydra, 2019.05.17. 17:51:32