5
-
zetortraktor #5 " És majd pont eladják ezt a tízen-huszon éveseknek, aham. "
És mi van azokkal, akik megnézték tizen vagy huszonévesen? Csekély pár százezer vagy millió ember. És kérdés, hogy akkor miért fogják majd olyan sokan letölteni ebből a korosztályból. Humoros film, amiben két, a fiatalok által is kedvelt színész van. Egyébként is, miért érdekelné mondjuk egy Seth Rogen-film mondjuk a nyugdíjasokat? -
zetortraktor #4 Haha. Amikor meg siker egy romkom, akkor azért, mert azt mindig el lehet adni. Vannak még ilyen dzsókerindokaim, amik utólag szuperek: "megbukott, mert senkit nem érdekelnek a horrorok", "naná, hogy nagy siker lett, mert a horrort mindenkinek el lehet adni." "megbukott, mert agyatlan látványfilm". "persze, hogy siker lett, mert az agyatlan látványfilmek érdeklik a nézőket.". Az emberek nem műfajokra fognak nemet mondani.
Várd ki, míg itthon nagy sikernek bizonyul a film, és akkor lehet jönni az elméletekkel. -
Ellaberin #3 Én is csak a bemutatót láttam, de azonnal leírásra is került.
És majd pont eladják ezt a tízen-huszon éveseknek, aham. -
morguldae #2 "romantikus komédia" - ha ilyet lát kiírva az ember a nézők többsége szerintem már be sem megy! -
Csaba161 #1 Hát aki látta a tv-ben a két főszereplő iszonyat bohóckodást:
https://www.sorozatjunkie.hu/2019/05/04/rom-com-role-call-w-charlize-theron-seth-rogen/
az tényleg mazochista volt, hogy elment megnézni moziban a filmet...