9
  • Macropus Rufus
    #9
    ha jól értem akkor lesz 2 tévé a szobában. Az egyik a standart fekvő 16:9-es a másik viszont ez az idióta állított stílus. Lent már leírták a nagy igazságot: tök mindegy, hogy hogyan tartom a telőt, az minden esetben fektetett 16:9-es képet fog felvenni.
    De gondolom ez egy programozónak megléphetetlen kihívást jelent. :p
  • NEXUS6
    #8
    Sima design lúzerség, hogy amikor az embernek hirtelen kéne videót csinálnia, vagy csak egy keze szabad, akkor álló pozícióban fog videót felvenni, és hogy emellett macerás a képet fekvőre váltani.
    Xar a telók fizikai kialakítása, rossz helyen van a kamera (hányszor lógott már bele a kezem a kétkezes fekvő pozícióban is), rossz helyen van a kamerát aktiváló fizikai gomb, és/vagy a kamera app elsütő gombja, vagy macerás előszedni a fekvő pozíciót. A Samu telók ilyen szempontból pont sztenderd mód ua nem ergonomikusak, mint bármilyen más gyártóé.

    Fasza, a saját gyökérségüket, hogy az emberek nem tudnak a kapkodásban jó videókat csinálni, most egy ilyen elég eladhatatlan koncepcióra kitalált tévével is nyomatékosítják. LOL
    Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2019.05.07. 17:21:59
  • regelek5
    #7
    Az én telefonom nem "okos", és már 10 éves, de még ő is tudja, ha videót veszek fel, nem álló helyzetben teszi, hanem automatikusan elforgatja fekvőre a képet. Ma ez miért lenne olyan nagy dolog?
  • Caro
    #6
    +1, tegyenek bele négyzetes szenzort. Az "optika" úgyis kör alakú képet készít, az a kis szilícium meg senkit nem vágna földhöz. A fekvő videó legyen a default beállítás.
    Az iphone 28 vagy a galaxy s35 táján számíthatunk is majd rá...
  • Zoliz
    #5
    Na ez a csúcs, de birka kinaiak ezt is megeszik.
    Fali mobiltelefon. Nagyon elmés! :D
  • zola2000
    #4
    Inkább a telefon gyártóknak kellene, oké hogy az ember úgy fogja kényelmesen a telefont, de attól még lehetne az a videó rendesen 16:9es.
  • Sir Cryalot
    #3
    Displaygyártók meg a talpnyalóik MÁR nyomtak le sokkal durvább dolgokat is torkokon :DDDD
  • nlght
    #2
    nem értem milyen piaca lesz ennek, amikor már az elforgatható monitorok évek óta a piacon vannak... hülyeség az egész
  • Bruce_Willis
    #1
    Jajj...
    Én inkább a kezét törném annak aki ilyen videókat készít.