Tévé függőleges okostelefonos videókhoz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha jól értem akkor lesz 2 tévé a szobában. Az egyik a standart fekvő 16:9-es a másik viszont ez az idióta állított stílus. Lent már leírták a nagy igazságot: tök mindegy, hogy hogyan tartom a telőt, az minden esetben fektetett 16:9-es képet fog felvenni.
De gondolom ez egy programozónak megléphetetlen kihívást jelent. :p
De gondolom ez egy programozónak megléphetetlen kihívást jelent. :p
Mess with the best, die like the rest Linux4ever
Sima design lúzerség, hogy amikor az embernek hirtelen kéne videót csinálnia, vagy csak egy keze szabad, akkor álló pozícióban fog videót felvenni, és hogy emellett macerás a képet fekvőre váltani.
Xar a telók fizikai kialakítása, rossz helyen van a kamera (hányszor lógott már bele a kezem a kétkezes fekvő pozícióban is), rossz helyen van a kamerát aktiváló fizikai gomb, és/vagy a kamera app elsütő gombja, vagy macerás előszedni a fekvő pozíciót. A Samu telók ilyen szempontból pont sztenderd mód ua nem ergonomikusak, mint bármilyen más gyártóé.
Fasza, a saját gyökérségüket, hogy az emberek nem tudnak a kapkodásban jó videókat csinálni, most egy ilyen elég eladhatatlan koncepcióra kitalált tévével is nyomatékosítják. LOL
Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2019.05.07. 17:21:59
Xar a telók fizikai kialakítása, rossz helyen van a kamera (hányszor lógott már bele a kezem a kétkezes fekvő pozícióban is), rossz helyen van a kamerát aktiváló fizikai gomb, és/vagy a kamera app elsütő gombja, vagy macerás előszedni a fekvő pozíciót. A Samu telók ilyen szempontból pont sztenderd mód ua nem ergonomikusak, mint bármilyen más gyártóé.
Fasza, a saját gyökérségüket, hogy az emberek nem tudnak a kapkodásban jó videókat csinálni, most egy ilyen elég eladhatatlan koncepcióra kitalált tévével is nyomatékosítják. LOL
Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2019.05.07. 17:21:59
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Az én telefonom nem "okos", és már 10 éves, de még ő is tudja, ha videót veszek fel, nem álló helyzetben teszi, hanem automatikusan elforgatja fekvőre a képet. Ma ez miért lenne olyan nagy dolog?
+1, tegyenek bele négyzetes szenzort. Az "optika" úgyis kör alakú képet készít, az a kis szilícium meg senkit nem vágna földhöz. A fekvő videó legyen a default beállítás.
Az iphone 28 vagy a galaxy s35 táján számíthatunk is majd rá...
Az iphone 28 vagy a galaxy s35 táján számíthatunk is majd rá...
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Na ez a csúcs, de birka kinaiak ezt is megeszik.
Fali mobiltelefon. Nagyon elmés! 😄
Fali mobiltelefon. Nagyon elmés! 😄
Inkább a telefon gyártóknak kellene, oké hogy az ember úgy fogja kényelmesen a telefont, de attól még lehetne az a videó rendesen 16:9es.
A
Displaygyártók meg a talpnyalóik MÁR nyomtak le sokkal durvább dolgokat is torkokon 😄DDD
nem értem milyen piaca lesz ennek, amikor már az elforgatható monitorok évek óta a piacon vannak... hülyeség az egész
Jajj...
Én inkább a kezét törném annak aki ilyen videókat készít.
Én inkább a kezét törném annak aki ilyen videókat készít.