9
-
Macropus Rufus #9 ha jól értem akkor lesz 2 tévé a szobában. Az egyik a standart fekvő 16:9-es a másik viszont ez az idióta állított stílus. Lent már leírták a nagy igazságot: tök mindegy, hogy hogyan tartom a telőt, az minden esetben fektetett 16:9-es képet fog felvenni.
De gondolom ez egy programozónak megléphetetlen kihívást jelent. :p
-
#8 Sima design lúzerség, hogy amikor az embernek hirtelen kéne videót csinálnia, vagy csak egy keze szabad, akkor álló pozícióban fog videót felvenni, és hogy emellett macerás a képet fekvőre váltani.
Xar a telók fizikai kialakítása, rossz helyen van a kamera (hányszor lógott már bele a kezem a kétkezes fekvő pozícióban is), rossz helyen van a kamerát aktiváló fizikai gomb, és/vagy a kamera app elsütő gombja, vagy macerás előszedni a fekvő pozíciót. A Samu telók ilyen szempontból pont sztenderd mód ua nem ergonomikusak, mint bármilyen más gyártóé.
Fasza, a saját gyökérségüket, hogy az emberek nem tudnak a kapkodásban jó videókat csinálni, most egy ilyen elég eladhatatlan koncepcióra kitalált tévével is nyomatékosítják. LOL
Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2019.05.07. 17:21:59 -
regelek5 #7 Az én telefonom nem "okos", és már 10 éves, de még ő is tudja, ha videót veszek fel, nem álló helyzetben teszi, hanem automatikusan elforgatja fekvőre a képet. Ma ez miért lenne olyan nagy dolog? -
Caro #6 +1, tegyenek bele négyzetes szenzort. Az "optika" úgyis kör alakú képet készít, az a kis szilícium meg senkit nem vágna földhöz. A fekvő videó legyen a default beállítás.
Az iphone 28 vagy a galaxy s35 táján számíthatunk is majd rá... -
Zoliz #5 Na ez a csúcs, de birka kinaiak ezt is megeszik.
Fali mobiltelefon. Nagyon elmés! :D -
#4 Inkább a telefon gyártóknak kellene, oké hogy az ember úgy fogja kényelmesen a telefont, de attól még lehetne az a videó rendesen 16:9es. -
Sir Cryalot #3 Displaygyártók meg a talpnyalóik MÁR nyomtak le sokkal durvább dolgokat is torkokon :DDDD -
nlght #2 nem értem milyen piaca lesz ennek, amikor már az elforgatható monitorok évek óta a piacon vannak... hülyeség az egész -
Bruce_Willis #1 Jajj...
Én inkább a kezét törném annak aki ilyen videókat készít.