Az Avengers 4 másfél hét alatt lett minden idők második legtöbb bevételt hozó filmje

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igazából a Zavatar a rekorder, nem a Titanic, bár tény, hogy előbbinél is a jegyárakkal jöttek a számolgatók :-D

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Nem vagyok benne biztos, hogy rekord.
Az infláció egy dolog. De ez nem csak a film árát érinti, hanem a jegy árakat is. A mostani film jegy ára drágább, mint anno volt és ne felejtsük el a 3D filmek eleve magasabb árait. Szóval szerintem meg nem löktek le a trónról. Mert lehet bevétel terén igen, de néző számban nem fogja leverni. És sztem ez az igazi mérce: hányan láttak és nem az, hogy mennyit hozott a konyhára. Dupla jegy ár mellett fele annyi ember hozza a bevételt. Szóval a bevétel nem igazán jó mérce a nézettséget tekintve. És ugye az infláció a jegyre is hatással van, szerintem meg a Titanic a rekorder és nem fogja ez a film lelokni sehová.

Mess with the best, die like the rest Linux4ever

Ja, de akkor jogosan beszélhetünk majd rekordokról, addig ez így csúsztatás...

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Nem tartom kizártnak, hogy azokat is eléri. Ha elég ideig műsoron tartják simán hozhatja a 3,5 milliárdot. Azt ne felejtsük el, hogy ez a teljesítmény csupán 2 hét alatt jött össze.

takysoft
épp ezt akartam kérdezni

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

de úgy nem lenne belőle szenzáció-hír

Mondjuk inflációval számolva a Titanic és az Avatar is majd 3,5 milliárdot hozott. Nem fair almát a körtével versenyeztetni.