6
Close to the Sun
 • grebber #6
  Készül a hivatalos magyarítás lotprophet által!
 • molnibalage83 #5
  Másnak is ez a véleménye. Egy iszonyatosan szép művészeti alkotás, de játékmeneti lába gyakorlatilag nincs. Egy nagyon szép sétaszimulátor.

 • Xsillione #4
  Igazából a játék rész maradt csak ki ebből a játékbol:)
  Persze 30 eurot senki nem fizetne egy három órás animációs filmért, így némi kezelőfelület nyomokkal játékként meg lehet próbálni eladni.
 • grebber #3
  Reviewek alapján ami jó:

  + az atmoszféra és a grafika
  + hangok

  Ami nem:

  - Rövid
  - Monoton
  - Textúra hibák betöltések illetve nem betöltések (ue sajátossága) Van aki említi hogy 2070-en a stabil 60fpsről hirtelen leesik 16-ra
  - Újrajátszási faktor NULLA
 • grebber #2
  Egészen hosszú lett. 3-4 óra!

  Jelenleg 66%-on áll a metascore-on
  Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.05.03. 16:55:19
 • grebber #1
  A Storm in a Teacup csapatának új játéka a 20. század fordulójára kalauzolja el a játékost, egy olyan art deco hajóra, amit maga Nikola Tesla tervezett. A belső nézetű horrorjátékban egy Rose nevű újságíróhölgyet irányítunk. A Lantern, a N.E.R.O.: Nothing Ever Remains Obscure és az ENKI fejlesztőinek új alkotása egy belső nézetes horrorjáték lesz. A Close to the Sun első blikkre sokat merít a BioShock-sorozatból, főleg, hogy egy olyan hajón játszódik, amit art deco stílusban alkotott meg a híres feltaláló, Nikola Tesla. A játékban egy Rose nevű újságírólányt irányítunk, aki eltűnt húgát keresi. A nyomok egy óriási hajókomplexumhoz vezetnek, ám amikor megérkezik, szörnyű dolgokkal szembesül. Sötét és nyomasztó környezetben térképezzük fel a hajót, ahol furcsa lények lesnek ránk a sarkokból, így a nyomozás lassan a túlélésért vívott harcba torkollik. Ahogy a fejlesztők írják, "sok módja van a halálnak, de csak egy út vezet a megmeneküléshez".
  Az Unreal Engine 4-re épülő belső nézetű horrorjáték május 2-án debütál kizárólag az Epic Games Store-ban, 30 dolláros áron. A konzolos változatok később várhatóak.

  Close To The Sun - Announcement Trailer Gamescom 2017  Info képekkel és további videókkal: Gamekapocs
  Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.05.02. 20:18:55