4
  • kvp
    #4
    Az amerikaiak sem jobbak megfigyelesileg, viszont ott ha nagyon probalkozik az allam vagy a cegek, akkor a lakossag (es a nemzeti garda) hajlamos visszaloni. Kinaban ez a fajta fegyveres kontrol nincs meg.

    A valos ok az EU eseten az, hogy a mobilokat is a kinaiak gyartjak, marpedig az amerikai rendszerekkel direkt nem kompatibilisek a kinai gyartasu keszulekek. Ezzel az amerikai 5G valtozat nagyjabol uj jart mint a betamax. Europai es japan meg nincs, tehat marad a kinai.

    ps: Nallunk ugy nez ki, hogy a magasabb frekvenciakat nem adjak ki, tehat csak a biztonsagosabb 3G/4G frekvenciasavokban lesz 5G uzem. Kis kesleltetes, kozepes savszelesseg, de legalabb nem sut meg senkit.
  • Zoliz
    #3
    Fontos, hogy jöjjenek a kínaiak és beköltözzenek minden hálószobába hiszen a piaci verseny a legfontosabb, nem az ember.
  • NEXUS6
    #2
    Az amcsi külpolitika gyak a hidegháború vége óta nem más, mint kőkemény trollkodás. Látják, hogy vannak új kihívók, versenyezni nem tuddnak velük ezért inkább betartanak. Ha az előbbivel foglalkoznának (értsd valamennyire tisztességes verseny) lehet, hogy mindenkinek jobb lett volna az egypólusú világrendszer, de azzal, hogy az összes levesbe is beleköpnének ha tehetnék, automatikusan szereznek maguknak ellenségeket, akik esetleg még akkor is szembemennek az USA-val, ha amúgy jól felfogott pilitkai, gazdasági érdekük az együttműködést támogatná.

    A gyökérség nem Trumppal kezdődött, csak jelzem.
    Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2019.05.02. 10:26:40
  • ostoros
    #1
    Miért is tenné? A nagyvállalatok, mint a Telekom, nagyon lobbiznak a bojkott ellen, a kínaiak szintén. A kettő pénzfolyam a politikusok zsebében találkozik, és mivel ők mondják meg, hogy mit akar Európa, meg hogy mik az "értékei" (LOL), így aztán nem is várható más.
    Ráadásul az amcsik indokai jórészt nevetségesek. Bagoly mondja bagolynak, hogy kémkedik...