7
  • subotal
    #7
    Konkrétan az időutazással a köveket hozták vissza, nem a halottakat!
    :P
  • Ender Wiggin #6
    Bobby Ewing zuhanyozása óta nem láttam ennyire fantáziátlan, gyáva, és előrelátható fordulatot, mint ez: "az időutással hozzuk vissza az összes halottat, mert szerződésük van még pár filmre".
  • Dynamic
    #5
    Szerintem az első Bosszúállók nem is annyira jó. Csak akkor elájultunk, mert teljesen újszerű volt, hogy különböző filmek szereplőit egyberántották és EZ az élmény maradt meg valójában. De én pl. nem nagyon érzek késztetést, hogy újranézzem, míg a Végtelen Háborút igen.
  • fotolit
    #4
    Fura, de én még mindig az első Bosszúállókra esküszöm. Ott a karakterekről szólt a film, a saját problémáikról, személyiségük bemutatásáról, vívódásaikról és az invázió fenyegetése csak amolyan látványnak, körítésnek volt ott. Ebben az utolsó két filmben viszont már fordítva van, minden csupa látvány, csupa ugra-bugra, a karakterek meg csak úgy "felolvassák" a szöveget, azt' csókolom. Picit mintha már ők is unták volna. Az egész olyan ''kell valami cselekmény még a nagy zúzás előtt" érzést kell. Nem volt már súlya.
  • Zoliz
    #3
    "Itt sajnos azonban az utolsó 20 perc már inkább fárasztó."
    Ebben tökéletesen egyetértek.

    Nekem az első 1,5 óra tetszett aztán olyan szintű bugyutaságok kezdtek indulni több szálon, hogy csak fogtam a fejem. A vége meg aztán totálisan lefárasztott. Úgy kell elképzelni, hogy telezabáltad magad édességgel majd ezután tömény cukrot öntenek rád amit már csak kihánysz és alig várod, hogy levegőhöz juss. Sok volt ez már, jó hogy vége.
  • Ender Wiggin #2
    "Ha az, akkor miért nincs benne a címben a cím?"

    Mert az is spoiler lenne? :-)))))
  • zetortraktor
    #1
    " Soha véget nem érő végjátékot kaptak a Bosszúállók "

    Csak az a kérdés, hogy melyik filmről szól ez az írás, és hogy kritika-e. Ha az, akkor miért nincs benne a címben a cím?

    "Spoiler-mentes kritikánkban"

    Annak viszont örülök, hogy felhívják a figyelmet, hogy a többi kritikával ellentétben ebben nincs spoiler.