Egyelőre marad a Windows 10-ben a Paint
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Így van. Mivel lenne jobb ha kivennék a paint-et?
"A Paint státusza "elavult" volt, ami azt jelentette, hogy már nem fejlesztik tovább ..."
Most komolyan, mit kell/lehet még azon fejleszteni? :-)
Szerintem nem elavult, hanem inkább kiforrott, hiszen 1985 óta hegesztgetik.
Meg mihez képest elavult?
Ha csak azért "fejlesztenék", hogy az update-nél odaírhassák, hogy "Minor fixes" de közben nincs semmi lényeges változás, annak nem sok értelme van...
"A Paint státusza "elavult" volt, ami azt jelentette, hogy már nem fejlesztik tovább ..."
Most komolyan, mit kell/lehet még azon fejleszteni? :-)
Szerintem nem elavult, hanem inkább kiforrott, hiszen 1985 óta hegesztgetik.
Meg mihez képest elavult?
Ha csak azért "fejlesztenék", hogy az update-nél odaírhassák, hogy "Minor fixes" de közben nincs semmi lényeges változás, annak nem sok értelme van...
nem értem, hogy miért zavarja az MS-t, hogy ott van ez a program. Nem mind1 neki?
Inkább azzal kellene foglalkozniuk, hogy pl. a frissítések ne vágják haza az amúgy jól működő rendszereket. Meg ilyenekkel és nem azzal, hogy most a paint kell-e vagy sem.
Inkább azzal kellene foglalkozniuk, hogy pl. a frissítések ne vágják haza az amúgy jól működő rendszereket. Meg ilyenekkel és nem azzal, hogy most a paint kell-e vagy sem.
Mess with the best, die like the rest Linux4ever
Így van, inkább ne vegyék meg! Csak elszarják azt is, ahogy kb. mindent, amihez hozzáérnek....
Ha annyira kell nekik valami képszerkesztő, akkor vegyék meg a Paint.NET-et.
Nagyon hasznos kis program, ráadásul jelenleg freeware. Bár ismerve a Microsoft-ot képesek azt is elrontani...
Nagyon hasznos kis program, ráadásul jelenleg freeware. Bár ismerve a Microsoft-ot képesek azt is elrontani...