6
 • Dean Winchester
  #6
  legyen reboot de mint az öngyilkos osztag, hogy pár éve lement és már kapja a rebootot. Kapjon persze mert fejlődik a technika és jobb, élvezetesebb filmeket kaphatunk elvileg. De 1-2 év alatt ezt összehozni a fenti példámmal is úgy gondolom marhaság...
  Én azért egy dragon ball filmet várnék, de nagyon. A fanok annyit összedobnak mint állat , kivitelezésre meg ugye kaptunk egy evoliont...... Hogy a témánl is maradjunk vszínű lesz a bosszúállóknak is rebootja , de remélem kb. 20+ év múlva
 • Zombee
  #5
  A Pókember szerintem jó példa, hogy miért nem kéne mindig újrázásban gondolkodni. Ott a 90-es évek Batman szériája. Michael Keaton és Tim Burton kiszállt, de nem kezdték el rögtön elölről, hanem jött két új sztori. James Bondot is 40 év után kezdték elölről.
  De még nagyon nincs értelme ezeket rebootolni, még jó sok elmesélnivaló van, meg sok ellenséget nem is láttunk.
  Max a Fantasztikus Négyest lenne értelme, bár a 2004-es nem volt annyira gyenge, bár nem is tartozik a legjobban sikerült filmek közé.
 • zetortraktor
  #4
  Igen, mint a James Bondot, de nem írtad le, hogy mit akarsz mondani, mert az, hogy az ég kék nem hordoz sok infót. Persze, hogy azt fogják tenni - valószínűleg nagyon sokak örömére. Vagy ez fáj neked? Jajj, szegénykém.

  Képregényben is számtalan rebootot kapnak a szuperhősök, mondjuk akkor, amikor kifulladnak, nem pedig a csúcson. De ez így működik, hogy újabb és újabb történeteket mesélhessenek el. És a színészek nem fognak örökre megmaradni, csak pár filmet vállalnak. Vagy ezért vagy szomorú? Hogy más színészekkel történik? Ejha.
 • nlght
  #3
  Ezt is rebootolják majd N+1 alkalommal más színészekkel, ahogy a superman, spiderman filmeket is.
 • Ender Wiggin
  #2
  Bírom,hogy ha valaki kritzálja a marvel szent teheneit, akkor azonnal zaklatás meg cenzúra a sorsa...
 • nlght
  #1
  Hajrá Denevérember!