13
The Golf Club 2019 Featuring PGA Tour
 • hawkie22
  #13
  Az igen. Sajnos a következö szakaszban már nem jött össze az elsö hely, még gyakorolni kell. :)
 • Zanetti
  #12
  Hamarosan már jöhetnek a Par alatti eredmények.

  Érdekességből megnéztem, hogy a TPC Sawgrass-n - ahol múltkor gyakoroltunk - mennyi a rekord. Hát, elképesztő, de 34 ütés, vagyis 38-al az előirt 72 alatt. Nem gyenge.

  Utoljára szerkesztette: Zanetti, 2019.04.27. 08:57:10
 • hawkie22
  #11
  Bele fogok én ebbe jönni. :) A mai közös meccs után elkezdtem a karriert, a PGA Tour Q School-t rögtön meg is nyertem, +2-vel végeztem. Jó lesz ez. Egy kicsit jobbra húz a kontroller jobb karja, így ellen kell "kormányoznom", de úgyis akartam már egy újat venni, ez minimum 4 éves már.
 • Zanetti
  #10
  Persze, lesz ez még sokkal jobb is. Különben is 5 nehézségi szint közül lehet választani, szóval meg lehet találni a hozzád leginkább passzolót.
 • hawkie22
  #9
  Lejátszottam az elsö 18 lyukat, igaz, csak Custom Game volt, soloban. +22-vel fejeztem be, ami igencsak lehangoló. Kb. 3x sikerült az alsó mérön a Perfect mutatót elérnem, többnyire Very slow volt, valszeg emiatt is lett a legtöbb lyuk Bogie vagy akár 2x Bogie. Volt pár 3x Bogie is, de azok azért, mert útközben vízbe esett a labda. :)
  Amúgy beléptem a Society-be, már ketten vagyunk. :) A játék jó, a kommentátor jó, a grafika szép, el lehet benne ütögetni. Majd ha már majdnem tökéletesen megy az ütés, akkor megyek egy PGA Tourt is.
 • Zanetti
  #8
  Xbox 360 kontrollert használok. Nincs különösebb titok, csak rá kell érezni. Viszonylag gyors és lehetőleg egyenes mozdulatot kell tenni, amikor előretolod a kart.
  Igen, sztem is szép grafikája van. Igazából nincs is olyan része a játéknak, amibe bele akarnék kötni. Esetleg több licencelt pálya még belefért volna. Plusz valódi golfozók. Nyilván ez pénz kérdése volt.
 • hawkie22
  #7
  Zanetti, te egér+bill kombóval játszol vagy kontrollerrel? Én mindkettövel próbáltam, de az Istennek se sikerül a Downswing Tempo-t összehoznom, mindig very slow lesz, így meg még a tutorial swing basics részén se tudok átjutni, ahol 250 yard felett kéne ütni. Mit csinálok rosszul?

  Amúgy a játék nagyon jól néz ki, az irányítás is tetszetös (a fenti probléma valszeg az én bénaságomból fakad), valami hasonlóval játszottam 10+ éve Tiger Woods PGA Tour vagy mi néven.
  Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2019.04.24. 14:12:59
 • Zanetti
  #6
  Örülök, hogy segíthettem. Ha gondoljátok, akkor jelöljetek be Steamen és időnként játszhatunk. Létrehoztam egy Hungarian Golf Fans közösséget, ahhoz is lehet csatlakozni az Online Society menüponton belül. Amennyiben többen összejönnénk, akkor csinálnék hozzá versenynaptárat is.
  Utoljára szerkesztette: Zanetti, 2019.04.23. 18:00:33
 • hawkie22
  #5
  Köszi az ötletet, így én is megvettem. :)
 • Zanetti
  #4
  Steamen valóban annyi, de pl. a 2game.com oldalon csak 24.49, ráadásul van egy 10 %-os árcsökkentő kód is hozzá (ALLKEYSHOP), így már csak 22.04 € (kb. 7000 Ft). Én is ott vettem.
 • Montanosz
  #3
  köszi
  a stratégiák melett a golf a kedvencem ha lesz virágbolti meglesem
 • Vinatieri
  #2
  Az 50 € kicsit sokallom érte, ha lejjebb megy majd az ára, akkor megveszem. A grafika szépnek tűnik a steam-es videó alapján, a többit meglátjuk. :)
 • Zanetti
  #1
  Arra lennék elsősorban kíváncsi, hogy van-e még olyan honfitársam, aki játszik ezzel a kiváló játékkal. Ha igen, írja meg ide, vagy nyugodtan megkereshet Steamen is -> Nick: Belchior10 (HUN)

  Magáról a játékról annyit, hogy nagyon élethűre sikeredett, egy kiváló egészt alkot, a játékmenettől a grafikán és a hangokon át a szakértő kommentátorokig.