4
  • Sir Charles
    #4
    Nyilván a színészek másként látják a filmeket, mint a nézők, hiszen nekik ez a munkájuk. Viszont pont ezért nekik létkérdés, hogy megválogassák azt, hogy mibe szerepelnek, főleg több részes filmeknél, mert gyorsan ráragasztják a bélyeget bárkire, és eltűnhet a süllyesztőben. Lehet, hogy szívesen játszanak benne, de ha tönkreteszi a karrierjüket, akkor gáz van.
    "és azt sok pénz - LOL" hát nem tudom, neked mennyi a fizetésed, nekem a 2-3 millió dollár az már sok pénz, és szerintem bárkinek a világon az. Még a mellékszereplők is simán kapnak pár százezer dollárt, szerintem az is kimeríti a sok péééz fogalmát.
  • ostoros
    #3
    Már megint okoskodsz?
  • kalapos01
    #2
    Mert ők lehet, hogy másképp ítélik meg a filmeket, mint te? Akkora meglepetés lenne? (Más kérdés, hogy ők sokszor nem is látják a végeredményt, és papíron lehet rohadt jó egy film, és forgatva is az összes jelenet. A végeredmény úgyis a vágószobában dől el.)

    De félretéve mindezt (és azt sok pénz - LOL, egy McAvoy vagy Fassbender nem az a kategória, bár nyilván többet kapnak, mint művêszfilmekért), te nem akarnál szerepelni egy szuperhősös képregényfilmben? Ez komoly? Biztos, hogy marha jó muri, naná, hogy rábólintanak és szívesen szerepelnek ilyesmiben. Hál istennek, hogy nem minden színész magas lóról választ szerepeket, és nem néz le filmeket vagy műfajokat.)
  • Sir Charles
    #1
    Hát az előző rész annyira szar volt, hogy ez csak jobb lehet, de félek, hogy ez is egy összevissza, értelmetlen valami lesz, mint az összes rész az új sorozatban.
    A James Mcavoy, meg Michael Fassbender kaliberű színészeket meg nem értem, hogy adják a nevüket és arcukat ezekhez a trágya filmekhez(persze értem, hogy sok pééééééz, de azért akkor is...)