7
 • Merces2
  #7
  Elképesztő pofátlanság, ezek mindenböl reklámot csinálnak insert CLOWN WORLD MEME.........
 • wraithLord
  #6
  Mert a UPlay accountodhoz adja hozzá. Ami hasonló, mint a Steam, csak a Ubisofté. A szoftver disztribúciós és -kliens platformokra általában "szokás" regisztrálni, mielőtt vásárolsz rajta, illetve használni akarod... Ha nincs UPlay accountod, akkor "kér minden adatot", ami a létrehozásához kell.

  "éppen a bankkártya nem kell nekik" Az most nem kell, mert ingyen van. Kiállítanak egy számlát egy 0 eurós tranzakcióról, és ennyi.

  Mondjuk az tényleg idegesítő, hogy lassan minden kiadó kikerüli a Steamet, és létrehoz egy saját áruházat+klienst, de hát ez van. 3 kliensnél megállok.
 • lerboy
  #5
  freemail-es címmel, kamu adatokkal regisztráltam és most töltöm a játékot...
 • Vanek úr
  #4
  Hát igen. A mocsok áruházak számla kiállításához kérnek tőled adatokat, amikre kötelezik is őket (hogy ha bármi gond van, tudj reklamálni, hiszen itt a számlád, ami bizonyítja, hogy tőlük vásároltad). A bankkártya számot meg nem kötelező megadni - ha nem akarod minden vásárlásnál beírni, akkor elmentheted, de ha félsz, hogy visszaélnek vele, akkor meg nem mented el (bár ha nem bízol bennük, akkor meg minek vásárolsz tőlük?).
  Vagyis ha a kacsa nem tud úszni, akkor nem a víz a hibás. :)
 • Ender Wiggin
  #3
  Tényleg meglepő, hogy egy webshopban regisztrálni kell...(a telefonszám sem árt, mert az egy biztonsági lépcső). Ha meg netán ténylegesen vásárolsz, akkor szerinted az menni fog a bankkártyád száma meg postacímed nélkül? Vagy hülyéket kérdezek, te csak warezolni szoktál.
 • Merwenus
  #2
  Nem teljesen ingyen, adataiddal fizetsz, név, cím, telefonszám, éppen a bankkártya nem kell nekik, bár lehet a kövi oldalon már azt kért volna, csak kiléptem.
 • skorpio7
  #1
  Köszi!