7
A Resident Evil Fan Remake készítőinek első saját horrorjátéka.
  • robicarlos6
    #7
    Bundlezva lett a játék

    Jelenleg 6.15 euro a csomag (Van mellette 4 másik szerintem jó játék még)
    Ennek következtében a cd kulcsos oldalakon is sokat esett a játék ára. Gamivo-n pl már csak €2.86
  • hunbalee
    #6
    Előzményt kap a Resident Evil által inspirált horrorjáték

    "Szinte minden platformra jön a Daymare: 1994 Sandcastle, de még odébb van a megjelenés."

  • grebber
    #5
    A Daymare: 1998 a konzolokat is megfertőzi
  • grebber
    #4
    Elérhető a játék!
  • grebber
    #3
    Daymare: 1998 - megvan a dátum, tölthető a demó
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.08.14. 18:44:14
  • grebber
    #2
    Egy teljes órán át mozog a Daymare: 1998

  • grebber
    #1
    Új horrorjáték a Resident Evil 2 fan remake készítőitől.

    A Resident Evil 2 Fan Remake-et akkor kaszálták el, amikor a Capcom bejelentette a hivatalos verziót. A fejlesztők azóta sem tétlenkedtek, javában dolgoznak első saját projektjükön, a Daymare: 1998-on.
    Balszerencsés véget ért néhány tehetséges rajongó projektje, melyben a Resident Evil 2-t újították volna fel modern grafikai köntösben. A srácok nem ütköztek jogi problémákba, mindössze arról van szó, hogy a Capcom is megcsinálja a saját hivatalos remake-jét, így a fanok munkája feleslegessé vált.
    Az Invader Studios viszont nem keseredett el, inkább hozzákezdett első saját játékához. A Daymare: 1998 egy vérbeli túlélőhorror, ráadásul a projekthez megnyerték a Capcom egykori designerét, Satoshi Nakait is, aki a Resident Evil Zerón és a Code Veronicán dolgozott.
    A külső nézőpontból játszható anyag leginkább a Resident Evil 4-re hasonlít, ám annál sokkal sötétebbnek néz ki. A főhős ráadásul olyan öltözékben nyomul, mint Sam Fisher a Splinter Cellben. A készítők szerint megannyi popkulturális utalást kapunk a kilencvenes évek horrorfilmjeire. A régivonalas játékmenetet olyannyira komolyan veszik, hogy a játékban csak limitált mentési pontok lesznek, illetve ellenfélből több lesz, mint lőszerből.

    - 2017-ben Az Invander Studios elindította a Daymare: 1998 Kickstarter-kampányát. A srácok 180 ezer dollárt szeretnének összekalapozni a klasszikus Resident Evilekre hajazó túlélőhorrorra. Csúfosan elbuktak mindössze $45,532 tudtak összekalapozni.
    - A sikertelen Kickstarter-kampány után bizonytalanná vált az Invader Studios játékának sorsa, később azonban jó hírekkel szolgált a csapat. A Steam Greenlighton bizalmat szavazott a közösség a játéknak, így folytatódhatott a fejlesztés.

    DAYMARE: 1998 - H.A.D.E.S. Story Teaser



    A Daymare: 1988 idény nyáron debütál PC-n, de később Xbox One-os és PS4-es változat is várható.

    info képekkel és további videóval: Gamekapocs