27
  • esztyopa
    #27
    Nekem az tetszett a legjobban az SW filmekben,hogy MINDEN kósza,nyomoronc kis bolygón VAN OXIGÉN.
    Ez a leg elképesztőbb csusztatás !
  • lammaer
    #26
    Csak úgy zárójeben - nem lehet hogy szimplán csak kinőtted a filmet?

    Hasonlóképpen érzek mint te, általános iskolás koromban - amikor aVörös Csillag moziban láttam a Birodalom Visszavág-ot - rajongtam érte. Azóta eltelt olyan 30-32 év, és hidegen hagy.
    DE: látom hogy a mostani kisiskolások ugyanúgy rajonganak ezekért a számunkra szar epizódokért,mint annó mi tettük a régiekért.

    Ezért gondolnám hogy amellett hogy a Disney (és maga Lucas is az új részekkel) képtelen volt a korral haladni és maradta faék egyszerűségű sztorinál - amivel felnőtteket már nem lehet megvenni - a mostani fiatal generációnak továbbra is akkora élmények ezek a részek mint nekünk voltak a régebbiek.

    Persze örülnék én is ha ösze tudnának rakni komplexebb, mélyebben szántóbb filmeket az SW univerzumban, de nem biztos hogycsak a Disney meg Lucas a hibás hogy már nem varázsos számunkra a romantikus űrmese...
  • Merces2
    #25
    Már alig várom hogy lando megdugja a millenial falcont....
  • csicso82
    #24
    Lando-t visszahozzák, vagy behozzák.
  • Wootan
    #22
    "tök feleslegesen haltak meg több millióan a Halálcsillagok miatt, tök fölösleges volt gyengepontot rakni bele, megszerezni a tervrajzát, megtervezni a támadást stb."

    Az a vicc, hogy az a gyenge pont valójában messze nem volt akkora hiba, mint aminek beállítják. Ahhoz, hogy a végeredmény az legyen ami lett, tehát felrobbantották a halálcsillagot, ahhoz rengeteg dolognak kellett összeklappolnia, aminek az esélye kb. 1 a millióhoz volt, ahogy Solo is mondta a film végén (még ha 100%ban nem is erre értette).

    Egyébként meg igen. Az új számozott részek készítői állítólag hatalmas fanok. Ehhez képest a filmjeik messze nem erről tanúskodnak, a sok - original trilogyval - összeférhetetlen baromsággal amit összehoztak.

    De a legviccesebb, mikor még az új részek sem konzisztensek egymással. pl. az ep.7 ben van a rombolón új, láthatólag direkt kis hajók ellen rendszeresített ágyú, amivel le is szedik a menekülő tie-t. Erre a 8ik részben sopánkodnak, hogy nem tudnak mit kezdeni a pici x-winggel :DDD
  • wraithLord
    #21
    Mindegy, mert akkor már az egész értelmét vesztette, amikor Holdo egy hyperspace ugrással kettévágta Snoke hajóját. Gyakorlatilag a Ep.4-7 arról szólt (+Rogue One megalapozta), hogy bazinagy birodalmi (később "First Order") tömegpusztító vackok megsemmisítését tervezgették és kivitelezték.
    Snoke mega-dreadnoughtja is egy bazinagy tömegpusztító vacak gyakorlatilag.
    Ha ilyen egyszerűen meg lehet oldani, hogy egy Mon Calamari flagshippel kettévágod, akkor tök feleslegesen haltak meg több millióan a Halálcsillagok miatt, tök fölösleges volt gyengepontot rakni bele, megszerezni a tervrajzát, megtervezni a támadást stb. a SW több mint fele értelmetlen.
    Ráadásul Snoke hajója legújabb tech ezekhez képest...
    Ehhez képest a Darth Vader sztori értelmétvesztettsége kevésbé jelentős. Az végül is nem vesztette értelmét teljesen, mert az igaz, hogy nem hozott egyensúlyt az Erőbe (vagy csak rövid ideig), de legalább "megváltotta" magát azzal, hogy a végjátékban végül a jó oldalra állt, egyszer az életben jót választott.

    A Last Jedi egy SW paródia szinte minden szinten, a 9-től sem várunk "kevesebbet"... A trailer pedig arról árulkodik, hogy megkapjuk...
  • nlght
    #20
    +1
    2 kisiskolás egy óra alatt jobb sztorit talált volna ki, mint ami az utolsó 2 filmben volt... egyszerűen vicc kategória az egész storyline... valamelyik oldalon le is írták, hogy ha a trailer alapján az Emperor mégis életben maradt miután Darth Vader ledobta a mélybe a régi filmben, akkor az egész több filmen átívelő Darth Vader sztori értelmét veszti... köszi Disneyt a gagyi sztorit
  • Sydra
    #19
    Lehet ha a készítők a sztorira meg a jól kitalált karakterekre koncentrálnának a politikai üzenetek lövöldözése helyett, akkor képesek lennének valami épkézláb filmet összedobni.
  • VolJin
    #18
    Ez a japán mangás beállás kinek jutott az eszébe?
  • Wootan
    #17
    Jedi visszatér helyszínei: tatooine és endor/halálcsillag. episode9 helyszínei: nagy valószínűséggel tatooine és endor/halálcsillag maradványai. Érdekes, nem? :DDDD

    Egyébként izgatottan várom az 5 lázadó vs. 15 "birodalmi" epic összecsapásokat.
    Utoljára szerkesztette: Wootan, 2019.04.15. 21:11:25
  • Zoliz
    #15
    Félelmetes ez a nő. Vagy mi.
    Utoljára szerkesztette: Zoliz, 2019.04.15. 14:22:11
  • dyra
    #14
    A történet itt már másodlagos. Ugara - bugra fénykarddal egy vagy több debil gonoszkodásai a szokásosan mindent elpusztító csodafegyver majd annak szétlövése várható. Én biztos megnézem moziban.
  • wraithLord
    #13
    Szerintem fellökte kézzel, csak fénykard is volt nála. Max. a "keresztvas" állt bele a hasába.
  • Vanek úr
    #12
    Az feltűnt valakinek, hogy a 'gonoszfiú' (mit tudom én, mi a neve) fénykardja nem vágta át az ellent 1:15-nél, hanem azon támaszkodva fektette le? Már a fénykard (vagy a rendezők/trükkök készítői szeme) sem a régi. :)
  • Omega
    #11
    Előre láttam, hogy ez lesz mire megjelentek a felvásárlástól szóló hírek, a baj forrása az, hogy csak a pénzért csinálják, más sok epizódos franchise-ok jó forgatókönyvekkel is rendelkeznek, itt erről szó sem volt.
  • CairoJack
    #10
    Há' felrobbant, azt a darabjai leestek az Endorra...
  • CairoJack
    #9
    Ezen már most látszik, hogy ugyan olyan hulladék lesz, mint az előző 2 rész. Nincsenek csodát, abból a bizonyos anyagból nem lehet várat építeni.
    A disney rendesen tönkre tette az egész franchise-t. 4 filmmel sikerült mindent lerombolniuk, amit szerettem (sokan szerettünk) a SW-ban. "Köszi".
    Biztos hogy nem fogom megnézni.
    Az Episode VII.-et vártam, mint a megváltást, sok év után új SW, kötelező volt, tekertem a moziba, mint akire lőnek, csak azért, hogy életem szó szerint legnagyobb csalódásával jöjjek onnan ki. Még az előzmény trilógiánál is sokkal nagyobb csalódás volt.
    Az Ep. 8-at már meg se néztem moziba, mert pénzt már nem akartam egy ennyire elfuserált kezdet után kiadni, de azért később még megnéztem, hátha helyre tudták hozni az Ep. 7 által létre hozott katyvaszt, de csak rosszabb lett (amihez ezúton is gratulálok), a Solot meg már meg se néztem. Ezt se hiszem, hogy meg fogom. Majd esetbeg ha belefutok a TV-ben, vagy ilyesmi.

    Egyszerűen eljututtunk oda, hogy engem, mine SW rajongót, nem érdekel már a SW. Tényleg köszi disney.
    Utoljára szerkesztette: CairoJack, 2019.04.13. 17:28:10
  • TokraFan
    #8
    Hehe, a csaj azzal a gázos "de kemény vagyok" beállással...Ultraszar...
    Nem unják még ezt a buta mesét? Pedig volt benne potenciál, a klasszikus 3 rész még elment, de aztán Jar-Jar bohóccal meg a többi marhasággal végképp kinyírták még a lehetőségét is, hogy értelmes eposz legyen belőle.
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2019.04.13. 14:25:09
  • wraithLord
    #7
    Az előző katyvasz után halvány lila gőzöm sincs, miről fog ez szólni, de úgy látom, ők sem. :D igazából nem is kéne neki következő rész... :D

    Halálcsillag darab, csúnya röhögés (tök mindegy, hogy Palpi, vagy valaki más, mi ez már megint...), rályz of szkályvókör... Kiderül, hogy Rey mégse senki /mer most megint én írom a forgatókönyvet, és nem Johnson - JJ/, hanem ő is Vader leszármazottja, de nem Kylo testvére, meg nem Luke lánya, mert azt már kitalálták a netezők az Ep.8. előtt, hanem Anakin törvényen kívüli fiának/lányának a nővé operált fia/lánya.
    Esetleg Kylo fog benne megtérni, és újra Jedivé válni? Szerintem esélytelen... Max. ő is.

    Amúgy egész hangulatos kis SW trailer. Be is venném, ha nem lett volna ez a sok szar az utóbbi időkben.
  • Macropus Rufus
    #6
    Az a Halalcsillag maradvany (legalabb is erosen annak tunik). Az mi? Egyikbol sem maradt semmi.
  • Merces2
    #5
    Nyilván azért rugózik rajta , hogy legyen min rugóznod. Téged amúgy élőben gyakran vernek meg? Vagy mindenki bromazepánt szed a környezedben?
    Utoljára szerkesztette: Merces2, 2019.04.13. 11:11:41
  • Ender Wiggin #4
    A Disney-féle fosnak már kellő ellenreklámot jelent az előző 4 Disney-féle fos. Ridley, ha az élete múlna rajta, se tudna eljátszani semmit a 2. meztelen hullán kívül (mint, ami az SW előtt szerepelt a rezuméján).
  • lac coo
    #3
    Most fogom megnézni denyilvánszar ... ! :)) ( irónia..)
  • zetortraktor
    #2
    A reklámnak az a lényege, hogy meggyőzzön a vásárlásról - nyilván azért nézted meg, mert bizonytalan vagy. Ha nem tette, akkor nem érdemes megvásárolni. Ha meg megvásárlod, akkor..., akkor meg nem értem, hogy miért kell ezen rugózni.
  • bmw
    #1
    Hat eddig nem gyozott meg...
    a vegen talan palpatin rohogese?.... Ha nem hoznak vissza vmi normalis karaktert akkor ez is egy nagy szar lesz mint a 7, 8. resz..
    Disney fele szarwarsbol meg a solo a legjobb...