10
 • Mentol
  #10
  Szerintem, ezzel a véleményeddel inkább a marketingesek közt van sikered, mint a normális emberek közt. Szerintem.
 • tibisan
  #9
  "A Kedvencek temetője sikere újabb Stephen King-adaptációkat eredményez."
  Még jó , hogy hír hírt követ az oldalon .
 • takysoft
  #8
  hát azért több szar King film lett, mint jó :D
 • Atisz #7
  Igen, sajnos erről szól ma a hollywoodi filmgyártás: remake + képregényadaptáció. A papagájok meg elmagyarázzák, hogy erre van igény (valószínűleg sosem hallottak a marketingről).
  Kreativitás tekintetében vannak komoly hiányok, ahogy elnézem.
 • Zombee
  #6
  Azért az, hogy a 89-es nem lett klasszikus. Nem is tudom, szerintem pedig valamennyire de, azért csak az évtized végének egyik legismertebb horrorfilmje. És ugye a Ramones betétdala is klasszikus lett.
 • zetortraktor
  #5
  "ismét félrement egy King-adaptáció "

  Ja, és erről is egy szó: miután sorban láttuk a jól sikerült King-adaptációkat (volt, ami félrement), ezért elég hülyén veszi ki magát egy ilyen cím.

  A film egyébként tényleg nem volt rossz, de annyira jó sem. Többet vártam tőle. Voltak jó pillanatai, de nem lett maradandó élmény.
 • zetortraktor
  #4
  Ez nem remake, hanem egy új adaptáció. Ha egy könyv jó, akkor érdemes feldolgozni időnként. Az, hogy korábban más is megtette, lehet tényező, de nem kizáró ok. Az új generáció nem fog 30 évvel ezelőtti filmeket nézni - TISZTELET A KIVÉTELNEK. De ha néznek is, akkor is modernizálni érdemes lehet. És ebben tudod, hogy mi a legjobb? Csak az fogja megnézni a filmet, aki szerint szükséges volt az adaptáció. Aki szerint nem, az nem nézi meg, szóval mindenki jól jár. Abból, hogy már befolyt 60 millió dollár, nekem az jön le, hogy elég sokan örültek annak, hogy kaptak adaptációt.

  A lényeg: az adaptáció sosem szükségtelen. A rossz adaptáció viszont szükségtelen lehet. Más kérdés, hogy akár jó, akár rossz egy film, sokaknak be fog jönni, és talán utóbbiak így a könyvet is elolvassák.
 • zetortraktor
  #3
  Na, megint jönnek a hisztispicsák. (Valahol egyébként zseniálisan jó érzés, hogy az ilyen nyafogó ovisoknak nem teljesülnek a vágyai.) Nulla saját ötlet? Pont annyi, mint az első Kedvencek temetője film esetében.

  De, szívem, ha saját ötletre vágysz, akkor hogy hogy nem saját ötletes filmeket nézel? Erről a hétről és múlt hétről sem néztél meg saját ötleteseket, sőt, a legutóbbi 5 filmedből van folytatás és adaptáció. Akkor miről is beszélünk? Minek hangemberkedni?
 • Atisz #1
  Az eredeti (kis költségvetésű) 1989-es teljesen jó volt. Ismét egy szükségtelen remake.