4
 • Sir Cryalot
  #4
  Beleástam a pszichológiai hátterébe ennek a megosztósosdinak, anmyira csúf dolgot láttam hogy megy az egész ignore-ra médiástól fórumostól.
 • Zoliz
  #3
  No és aztán ki ellenőrzi hová rejtették a másolatot?

  Senki.
  A legjobb ha nem osztasz meg semmi magánjellegűt (vagy hazudsz mint a legtöbben), mert az visszaüthet évek múlva.
 • kvp
  #2
  A jogi megoldasok teren lehet, hogy elorelepes, de attol meg nem mondanak igazat. Mar sokszor megigertek, hogy most mar tenyleg nem hazudnak tobbet, aztan picivel kesobb megint lebuknak. Szerintem ez vallalati szinten a kultura resze a facebook-nal.

  Az egesz globalista vilagrendszer alapja a kapitalizmus. Nem lehet igazan megvaltoztatni a jelenlegi gazdasagi rendszer szetverese nelkul. Raadasul a nemzetek demokratikus szovetsege az kb. az ENSZ akarna lenni es nagyon nem mukodik, meg a civilek eletet sem tudjak megvedeni egy atlagos nepirtasnal sem. De ha a tisztan lakossagaranyos kepviseletet nezzuk es egy lehetseges vilagkormanyt, akkor valoszinuleg kinai (kkp-s) elnoke lenne a vilagnak es a kinai modell szerinti allamkapitalista (de kommunistanak mondott) rendszerben elnenk. Egyertelmuen latszik, hogy nalluk milyen szabad es demokratikus az internet is es meg a kozossegi platformok is allami 'demokratikus' iranyitas alatt vannak.

  Magam reszerol azt mondom, hogy a globalis kapitalizmus szabalyai szerint maradhat magankezben, csak minden allamban annyira szorosan kell szabalyozni, mint az aramszolgaltatokat. Ha igy nem tul eleg profitot termelni, az a sajat (azaz a befektetok) baja, de legalabb a helyi demokratikus kontroll meglenne. Es minden allam olyan szabalyozast hozhat amilyet akar, akar egymasnak ellentmondoakat is.
 • end3
  #1
  Ez biztosan hatalmas előrelépés a jogi megoldások szintjén. Másrészt egy egész világot átfogó közösségi kommunikációs megoldás nem lehet hosszútávon privát személyi tulajdonban. (Szerintem ilyenek működtetésére csak nemzetek valamilyen demokratikus szövetségének lehetne joga, vagy azok által finanszírozott, azoknak felelős nemzetek feletti képviseleti szervnek.)