10
-
fonak #10
Utoljára szerkesztette: fonak, 2019.04.11. 08:05:48 -
Akva #9 Valami nem kerek. Ha az arcfelismerő rendszer bejelez, akkor ész nélkül begyűjtik? Az arcfelismerő rendszer nem a hülyék számára lett feltalálva!
-
Akva #8 " tehat nem erdemes elrejteni a kulsot, mert az nagyobb valosziuggel okoz gondot"
Kivéve, ha bűnöző vagy! -
M2 #7 Milyen fincsi is lehet, mikor kimész egy meccsre és letartóztatnak a semmiért! Hiába tudod végig, hogy ártatlan vagy, mert azt is tudod, hogy ültek már ártatlanul is 10-20 éveket. -
KM103 #6 https://www.youtube.com/watch?v=eViswN602_k
-
kvp #5 A kinai adatbazisban mindenki benne van. Ez azt jelenti, hogy hogy ha valaki hasonlit egy bunozore, de megjobban hasonlit a sajat fotojara, akkor nem fogjak osszekeverni a bunozovel. Feltve, hogy tenyleg hasonlit sajat magara, tehat nem erdemes elrejteni a kulsot, mert az nagyobb valosziuggel okoz gondot. -
Nos #4 Azert kivancsi lennek a kinai es nyugati modellek kozotti kulonbsegre. Bar szerintem a nagyobb kulonbseg az adatbazisok minosegeben van. El tudom kepzelni, hogy a kinai hetkoznapi ugyintezes soran minden allampolgarrol a leheto legtobb szogbol keszul foto/video amin a a mimika is diferencialt. Mig a focimeccsen volt par kepuk csak a bunozokrol fapofaval harom oldalrol. Kivancsi lennek a kinai model statisztikaira, nyilvan teved, de szerintem az adatbazis miatt jobban teljesit. -
#3 Jöjjenek ide Eu-ba, itt sok a "nagy"arc. -
TokraFan #2 Nem jól olvasod! Kínában SEM hasít! -
KM103 #1 Kínában hasít? Amcsiknak nem sikerül? Jól olvasom?