Nyáron forgatják a harmadik Walking Dead-sorozatot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A végtagot gondolom nem a zombivírus miatt vágják le, hanem mert a zombik pofája egy fertő, és ha megharapnak, nagy az esélye, hogy elfertőződik az ember szervezete, elpatkol, és a zombivírustól reanimálódik.
Ott van a komodói varánusz. Előzőleg azt hitték, hogy azért pusztul el minden állat, amit megharap, mert a szájában lévő baktériumok halálos fertőzést okoznak az áldozatban. Később kiderült, hogy nem úgy öl, hanem tényleg vannak a szájában méregmirigyek, a méreg pedig durva belső vérzést okoz (plusz maga a harapása is csúnya sérülést okoz, ezen keresztül is kivérezhet). De a lényeg, hogy elméletileg lehetséges lett volna az eredeti elmélet is. Azért nem túl egészséges, ha egy rothadó hulla megharap. És nincs orvos/rendes gyógyszer/rendes ellátás.
Ott van a komodói varánusz. Előzőleg azt hitték, hogy azért pusztul el minden állat, amit megharap, mert a szájában lévő baktériumok halálos fertőzést okoznak az áldozatban. Később kiderült, hogy nem úgy öl, hanem tényleg vannak a szájában méregmirigyek, a méreg pedig durva belső vérzést okoz (plusz maga a harapása is csúnya sérülést okoz, ezen keresztül is kivérezhet). De a lényeg, hogy elméletileg lehetséges lett volna az eredeti elmélet is. Azért nem túl egészséges, ha egy rothadó hulla megharap. És nincs orvos/rendes gyógyszer/rendes ellátás.
hihetetlen, hogy ebben az univerzumban x év után még van mozgóképes zombi és hogy csak pszichotirpákok élték túl a kezdeti összeomlást. a végtaglevágás is megy még, annak ellenére, hogy mindenki fertőzött...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
ne :\ remelem azert belehuznak es ha mar megcsinaljak akkor jo is lesz.
de igazabol nem tudom mi ujat tudna mutatni. lattuk a ftwd -et, amiben az eleje volt, illetve ugye volt/an a twd ahol kb belecsoppentunk. most meg egy valami ami bemutatja..
meglatjuk. de szkeptikus vagyok :\
Utoljára szerkesztette: Flamer, 2019.04.09. 08:39:27
de igazabol nem tudom mi ujat tudna mutatni. lattuk a ftwd -et, amiben az eleje volt, illetve ugye volt/an a twd ahol kb belecsoppentunk. most meg egy valami ami bemutatja..
meglatjuk. de szkeptikus vagyok :\
Utoljára szerkesztette: Flamer, 2019.04.09. 08:39:27
http://loal.atw.hu