4
Dario Argento's Dreadful Bond
  • grebber
    #4
    Facebookról:

    We're super excited to announce that we joined forces with Clod Studio to bring their supernatural/psychological videogame thriller to life.
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.10.28. 13:00:43
  • grebber
    #3
    Nem sikerült a gyűjtés. Elvileg terveznek majd egy második kört,de a játék ettől még gőzerővel készül.
    Feliratkoztam a hírlevelükre ,várom a további infokat.
  • grebber
    #2
    Kicktarterről tölthető a tech demo. Sajnos nagy bukás lett a gyűjtés (bár még van 6 nap hátra de nem lesz meg)
    Várom a híreket mi lesz a sorsa.
  • grebber
    #1
    Videojátékot készít Dario Argento

    Az olasz horrorfilmek nagymestere, Dario Argento játékkészítésbe vág, pontosabban "kreatív felügyeletet" vállal egy indie csapat belső nézetű horrorjátéka felett. A Dreadful Bond egy kísértetjárta kastélyba repíti a borzongni vágyókat.
    Dario Argento, a Mélyvörös és az eredeti Sóhajok olasz rendezője a játékfejlesztésből is kiveszi a részét. Habár nem programozni fog, hanem kreatív felügyeletet vállal a Dreadful Bond készítésénél. A játék egy belső nézetes pszichológiai horrorjáték, amelyben egy elhagyatott kastély járhatunk végig.
    A hátborzongató, labirintusszerű helyszín tele van elkeseredett hangokkal, emlékekkel és sötét árnyakkal, valamint Empuros titkával - bármit is jelentsen ez. Főhősünkkel szépen végigjárjuk a folyosókat és a termeket, a lehető legtöbb nyomot összeszedve, hogy fény derítsünk a kastély tragikus múltjára.

    Szó szerint az árnyékok elevenítik fel a múltbeli eseményeket - ehhez a fejlesztő, a Clod Studio valódi szereplőket használ fel. Idővel a ház is átalakul, meglátogatunk egy part menti templomot és az óceánt is. A készítők valódi hátborzongató helyszíneket jártak be Olaszországban, hogy ihletet és adatokat gyűjtsenek.
    A Clod csapata jelenleg a fejlesztés utolsó szakaszában jár, jelenleg a Kickstarteren kalapoznak pénzt a befejezéshez. Ha a kampány sikeres, még várhatóan 12-15 hónap múlva jelenhet meg a Dreadful Bond, így 2020 decemberénél előbb ne is számítsunk rá.

    Dario Argento's Dreadful Bond - Clod Studio Dev Diary



    info: Gamekapocs
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.04.06. 19:11:53