5
 • ostoros
  #5
  Ami azt illeti, annak még a sofőrjét sem tudják lelőni. Azzal már igazán lehet aratni, ha jól irányítja aki távirányítja.
 • kvp
  #4
  A kiepitett halozat csak radios jeladokbol all a lampakban, de csak egyfajta tesztkent, hogy megeri-e. Ha igen, akkor az ember vezette autokba is lehetne jelfogot+kijelzot rakni.

  Maga a palya a varos turistak altal is eleg nagy szamban latogatott reszen at vezet, pl. at a torokszonyeges hidon (a raktarnegyed bejarata), el a Landungsbrucke (hajoallomas) elott, majd at St. Pauli szelen, a Reeperbahn bejaratanal. Utobbi gondolom a reszeg es/vagy bulizo gyalogosokkal valo eles tesztelesre szolgal. Ez kb. olyan mintha nallunk Budapesten a kiskorutakon es a Deak ter kornyeken jelolnek ki a tesztpalyat. Hat meglatjuk...
 • Csaba161
  #3
  Nem beszélve arról, hogy az út mentén végig ki van építve egy vezérhálózat az út mentében, ez így inkább olyan mint egy villamos, vagy metró...
 • NEXUS6
  #2
  Hmmm, azért egy e-golf sem olcsó. Plusz szenzorok, plusz egy szuperszámítógép a csomagtartóban. Odébb van még, hogy ebből tömegtermék legyen. Úgy tűnik még mindíg.
 • F4T4L_3RR0R #1
  Irónia on... és már látom is a királyi média vezető hírét magam előtt, miszerint migránsok által eltérített önvezető autó kísérelt meg merényletet Hamburgban... irónia off.