3
CryoFall - Sci-Fi Multiplayer Survival game
  • Fura Alak
    #3


    Most (ebben a hónapban) már 14 euróért* megszerezhető (többek között!) a CryoFall a Humble Choice keretein belül!
    Jelen pillanatban a játék ára steam -en: 19,99€

    * = A választható játékok közül 14 euróért Basic (alap) csomagban 3 játék, 18 euróért Premium csomagban 9 játék választható.

    Vigyázat! A Humble Choice havidíjas, de természetesen vásárlás után a további havidíjak lemondhatóak: My Subscription ("az én előfizetésem") > Manage your subscription ("az előfizetés beállításai") > Cancel my plan (előfizetés lemondása).
  • Vándorr
    #2
    Official Szerverek között minden régiónak van egy szervere. Az EU server 200fős. Csinálhatnánk egy csapatot, mert ez erősen egy PvP orientált játék, és eléggé farmolás igényes. Van egy kis alap bázisom jó helyen, de ha nem fejlődik be fogják raidelni idővel :)

    A játékban a karakteredet öltöztetheted, építhetsz bázist, ültelthetsz magadnak kajának valókat, és a skilleket húzni kell, aminek révén a tech treet kiunlockolhatod. A térkép nem túl nagy, a nyersanyagok folyamatosan respawnolnak. Vannak helyek, ahol pl sok az érc, ezeket érdemes felfedezni és rájárni :) Van Rustból jól ismert RadZone, ahhoz fel kell majd öltözködni. Biztos jó PvP hely lesz.
    Utoljára szerkesztette: Vándorr, 2019.04.04. 17:49:01
  • Vándorr
    #1
    A CryoFall egy többjátékos túlélő sci-fi játék a távoli jövőben egy elfeledett bolygón. Válj a technológia, kereskedelem, mesterségek, ipar, gazdálkodás, felfedezés és sok más mesterévé!

    Early Access ár : 19,99€ (2019.04.04)

    Steam: https://store.steampowered.com/app/829590/CryoFall/

    Official Website: http://cryofall.com/







    Utoljára szerkesztette: Vándorr, 2019.04.04. 17:43:13