Leépít és beolvad a Sony telefonos részlege
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azzal semmi gond nincs, hogy neked bejön a design, én is csíptem az Xperia Z1C-m. Azzal van a baj, hogy gyak. csak ez van náluk, de simán egy évtizede és elment mellettük a világ..
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Egyetértek, kivéve a második pontot. Én pont ezért veszek Xperia telefont, mert bejön a dizájn😊 Persze ez ízlés dolga😊
Én még hozzátenném, hogy a termékeik nem tartalmaznak elég integrációs fícsört. Ha van egy PS-ed, televíziód, hifid, akármid ami Sony gyártmányú, nem kapsz semmi lényeges, jó ha egyáltalán valami minimális extrát, támogatást ezekhez egy Sony telefonnal.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Akkor mondom miért süllyedtetek el a mocsárban:
1. Fél évente kijönni egy újabb flagshippel, miközben az éppen csak picit jobb, mint az előző?
2. Hosszú évek óta görcsösen ragaszkodni egy adott design-hoz?
3. Tudomást sem venni a kínai konkurencia árazásáról és méregdrágán adni, nem éppen csúcs telefonokat? Miért adjon ki valaki 200k-t az aktuális Sony flagship-ért, amikor annyiért más neves gyártó készülékéből jobbat kap?
1. Fél évente kijönni egy újabb flagshippel, miközben az éppen csak picit jobb, mint az előző?
2. Hosszú évek óta görcsösen ragaszkodni egy adott design-hoz?
3. Tudomást sem venni a kínai konkurencia árazásáról és méregdrágán adni, nem éppen csúcs telefonokat? Miért adjon ki valaki 200k-t az aktuális Sony flagship-ért, amikor annyiért más neves gyártó készülékéből jobbat kap?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.