3
 • NEXUS6
  #3
  A mostani telók hatalmasak. A teljes képernyő miatt már nincs fizikai gomb sem, aminek az előnyét viszont nem mindegyik gyártó tudja kihasználni.
  Szerintem a legfontosabb kérdés manapság, amiről kevesen beszélnek, a noccs, meg a kamerák, meg akármi helyett, hogy mennyire kezelhető egy gyártó gesztus vezérlési megoldása.

  Ha nincs fizikai gomb, de mellette hatalmas a képernő, ha egy kézben tartja az ember őket, akkor a legtöbb megoldásnál megy a bénázás, vagy majdnem elejted, vagy félre nyomsz.
  Szerintem amit eddig láttam, abból a Xiaomi MiUI-je adja a legergonómikusabb megoldást.
 • bmw
  #2
  En most gondolkodom az s10e-n. Mert nincs mas hasznalhato meretu telo...
  Nem tetszik noccccs meg a kameralyuk sem ( meg az uveg hatlap sem ) de hat kell masik telo mert a L650em mar szinte csak dumalni jo...
 • igazamvanvagyig
  #1
  Azer szepen jon vissza a Nokia.Mindegyik idiota gyarto csinalja a gusztustalabbnal gusztustalabb kivagasokat,lyukakat,notch-okat most konnyi kihasznalni.nokia 8,9 normalis kijelzo.Persze ha az emberek nem lennenek ilyen igenytelenek es nem vennek akkor hamar beszuntetnek ezeket.
  Vegul is az embereknek mindegy mit vesznek,mindent eladnak a gagyit is meg a minoseget is,igy van ez kajaban,autoban mindenben,veszik a megbizhatot is meg a megbizhatatlant is.