5
 • takysoft
  #5
  Öhm... kedves cikkíró. Nagyon szépen összeszedett cikk, de azért arra szeretném felhívni a figyelmet, hogy a pankrációt NAGYON gondosan nem hívja sportnak egyetlen pankrátor egyesület sem.

  A Pankráció színház. Méghozzá egy igen élvezetes és nagy hangulatod darab belőle, magam is nagy rjaongója vagyok.
  Attól, hogy a story kitalált, a történések még nagyon érdekesek tudnak lenni. Amikor anime-t nézek, akkor sme zavar, hogy valaki előre megírta... és nagyon tudok szurkolni :)

  És bizony a színészetnek egy nagyon speciális és igen kemény műfaja ez. Semmiképp nem szabad ezt alábecsülni.
  A magyar rajongóknak a Véres November nevű esemény tudok szívből javasolni, nyilvánvalóan a legnagyobb magyar gála. Voltam tavaly is, és remek show volt :)

  De ez nagyon szigorúan NEM sport.
 • Kergelez
  #4
  Én szívesen megnézném, ha járnék moziba. Huszonévesen rajongója voltam a sportágnak, persze csak a tv-n keresztül. Még az is eszembe jutott, hogy megtanulom az angol nyelvet. Ez jó motiváló tényező lett volna, de a körülményeim akkor nem tették lehetővé.
 • Atisz #3
  Tényleg propagandafilm, tehát a nálunk való bemutatása óriási hülyeség. A szokásos "nemtudommitnézekcsakbeülökegyfilmre" réteg ott lesz és röhög majd kényszeredetten, de egyébként itthon (sőt egész Európában) instant bukta.

  Arra jó, hogy az ember megnézze milyen világból jött napjaink legjobban fizetett (állítólag) "színésze" a Szikla/the Rock, alias Dwayne Johnson. Egyébként elhiszem, hogy van olyan női pankrátor, aki a filmhez bemutatott módon vált sztárrá.

  Ez a film az (észak-)amerikaiaknak szól. Legalább akkora hülyeség, mint egy amerikai futballról szóló filmmel előrukkolni itt Európában. Náluk az a világmindenség, a Föld többi részén meg a valódi foci. Pont.
 • ostoros
  #2
  Hát... az. Nem sok védeni való van a pankráció műfaján... de amit lehet azt megteszi a film.
 • kalapos01
  #1
  Propaganda? Bazmeg...