12
-
Sydra #12 Pocahontas menjen vissza bölényeket kergetni a sztyeppére! -
Zoliz #11 A "demokrata"-nak fontos, hogy soha ne összpontosuljon sok hatalom 1 ember kezében.
Kivéve őt magát.
Az "Oszd meg és uralkodj" egy ősi axióma.
Mindig is pár ember kezében lesz a hatalom és nem a vezető nélküli népben, a birka manipulálható csőcsölékben. -
#10 Következő hír:
Feldaraboltatnák a demokrata szenátort az IT-óriások -
dyra #9 Ha arról beszélsz amiről gondolom, hogy beszélsz az nagyon durva! De én úgy olvastam, hogy az 2021-ben lesz! :D -
ostoros #8 A jogbiztonságot inkább az veszélyezteti, hogy a lobbiérdek elintézi akármit akar.
Ha a magántulajdon belepofázik az állam működésébe, az az igazi veszély a jogbiztonságra. -
lammaer #7 Javítsatok ki ha tévedek, de úgy tudom hogy az ilyen felvásárlásokat az usában is államilag jóvá kell hagyatni (talán a Federal Trade Comission a felelős az ilyesmiért).
Ők már rábólintottak, innentől kezdve elég csúnyán néz ki ha elkezdenek darabolgatni.
Az nem tesz jót a jogbiztonságnak ha csak úgy lehet babrálni a magántulajdonnal...
Szerintem. -
Mat666 #6 Igazad van és szerintem tudom mire gondolsz. -
Sir Cryalot #5 Na ennyit a pcgamingről hogy a cicivillantós twitch.tv az szart ér. :DDD -
HyBrIDNyLA #4 Ha esetleg egy Nouriel Roubini mondana ilyet, akkor felkapnám a fejem. Egyébként 2020-ban más miatt fog emberek feje fájni, nem az tech óriások miatt. (Bár ne így legyen!) Aki picit olvas gazdasági médiumokat, tudja miről beszélek... -
kvp #3 "Ha ilyen a felhozatal a demokratáknál, akkor úgy látom marad Trump."
Rosszabb. Van egy nagyon eselyes fiatal no is, aki hithu kommunista. Hozza kepest a cikkben szereplo politikus meg mersekelt.
A nemzetkozi cegeket egyebkent nem nagyon lehet feldarabolni, egyszeruen kiszervezik magukat. A Google peldaul mar reg szetdarabolta magat az Alphabet gyujtonev ala (lasd: betuleves). Szoval jogilag meg csak nem is tudnanak rajta fogast talalni. (a Facebook-on igen, uzeletileg kevesbe dorzsoltek) -
ostoros #2 Ebben a témában igaza van. Nem lesz elnök, mert a valódi hatalom ellenében nem lehet politizálni. -
M2 #1 Ha ilyen a felhozatal a demokratáknál, akkor úgy látom marad Trump.