A Marvel kapitány lesz az idei első 100 milliós sikerfilm

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Biztosan? Rontani? Ahogy az is ront Tom Cruise filmjein, hogy szcientológus? Gőzöm sincs, hogy miről van szó, és szerintem a többség így van ezzel, csak elvakult rajongók követik a közösségi bulvárt. Akik persze lehet, hogy ennyire befolyásolhatóak. A lényeg, hogy ez az a kategória, hogy hol volt Rubint Réka nyaralni. Kit érdekel? Akinek van élete ilyesmirőlnem tud.
Ennek a fényében felértékelődik a WW, pedig az is óriási fos volt.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Láttad? Egyáltalán nem unalmas, a 90-es évekbeli kikacsintások jók, a sztori nyilván sablonos, mint minden képregényfilmé, de az a két óra pikk-pakk elrepül. Kellö mennyiségü akció, van benne humor is ahol kell, a látvánnyal sincs gond. Én rettentö jól szórakoztam, még meg fogom nézni párszor, az biztos.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

De, elég meglepő, mert állítólag rettentően unalmas, és a Brie Larson ámokfutása az elmúlt pár hétben biztosan fog rontani a film megítélésén.