5
 • ostoros
  #5
  Egy pontod sem igaz...
 • lamer the true
  #4
  Sajnos az egész családot elvittem a mozi premierre tekintettel az első részre.
  Hibáztam...
 • subotal
  #3
  Azt írod triplán erre négy pontot sorolsz fel.
  XD
 • zetortraktor
  #2
  Ez triplán fogalmatlan komment volt. Viccen kívül, fájdalmas ennyire tájékozatlan hozzászólást olvasni.

  1. ha láttad a filmet, akkor tudod, hogy pont hogy csak ötletük volt a folytatásra. Egy piszok jó ötlet. az, hogy milyen lett a film, ebből a szempontból másodlagos. (van egy sanda gyanúm, hogy te mórickaként azt képzeled, hogy a készítők vért izzadva agyaltak egyetlen ötleten és fel sem merül benned, hogy volt vagy 50 ötletük, amiből egyre rábólintottak.
  2. az emberek nem akkor mennek el megnézni a filmet, ha abban jó ötlet van. és nem is akkor, ha jó a forgatókönyv. az ötlet segíthet, de közel sem az a legfontosabb.
  3. a premierdátum kapcsán totális a homályod, hiszen animációról van szó, aminek legalább 3 év a készítése, arról nem is beszélve, hogy a premierdátum megint csak lényegtelen, főleg, hogy ezt is 2018-ban akarták bemutatni. ha súsztatni akarták volna tovább, megteszik.
  4. minden folyatás azért készül el, mert az embereket érdekelte az eredeti és a gyártó bízik benne, hogy a folytatás is érdekelni fogja.

  a film szerintem nem lett jó. a többség szerint jó lett. de ez megint irreleváns a siker szempontjából.
 • Sequoyah
  #1
  Megint egy film, ami CSAK azert keszult el, mert az elso resze sikeres volt, es nem azert mert lett volna egy nagyszeru otletuk a folytatasra.

  Egyszer majd rajonnek, hogy rendre buknak el azon a filmek ahol a premierdatum kituzese megelozi a forgatokonyv elfogadasat...