2
Interpoint
  • grebber
    #2
    A játék steam oldala
  • grebber
    #1
    Interpoint - utazás a párhuzamos világokba

    Az Interpoint egy belső nézetes, misztikus elemekkel megtámogatott, sci-fi környezetben játszódó pszichológiai horror lesz, ahol párhuzamos világok között utazgatva kell megfejtenünk a játékbeli rejtélyeket.
    Az Interpointban Harry G-t alakítjuk majd, egy tudóst, aki részt vett egy olyan projektben, amitől mindenki azt várta, hogy az emberiség hasznára válhat. Végül a kísérletek végén egy titkos szervezet, a Delta Laboratories felfedezte, hogy léteznek párhuzamos világok, amiket az úgynevezett Quantum Entanglement Device-szal lehet megnyitni. A világok vizsgálata során kiderült, hogy akadnak olyanok, amelyek tökéletes másolatai a miénknek, de vannak olyan helyek is, ahol szürreális világ fogad minket, furcsa teremtményekkel. Amikor aztán valami félremegy a kísérletek során, főhősünk egy ilyen helyen találja magát, távol az otthonától.

    INTERPOINT - Announcement Trailer



    A játék most tavasszal a Steamen keresztül korai hozzáférésben már elérhető lesz, míg PlayStation 4-en és Xbox One-on ősszel mutatkozik be az Interpoint. A belső nézetes játékban a világokat járva kell majd feladványokat megoldanunk, a történet során felmerülő kérdésekre válaszokat találnunk. Több megoldási módot is kapunk, amiben fontos szerepe lesz fegyverünknek a Photon Gunnak, ami a körülöttünk lévő elemekből képes kinyerni az energiát és valami egészen mássá alakítani azt.

    Info: Gamekapocs