4
  • Macropus Rufus
    #4
    "Még ha olyat csinálnának, ami egyenértékű lenne egy PS4 Pro- val,"
    ezt te sem gondoltad komolyan sztem... Jelenleg egyetlen mobil eszköz sem képes felvenni a versenyt egy alsó kategóriás szgéppel sem (persze minden esetben vannak akik állítják... pedig nem). Nem, hogy egy PS4 Pro-val.
    Viszont ez a kis szar simán hozta egy ps2 teljesítményét. Ami azért lássuk be nem semmi, 2011-ben a mobilokat is megszégyenítő teljesítménnyel bírt. Szóval nem volt ez olyan rossz kis cucc, de hát 8 éves a technika. Eljárt felette az idő.
  • Alexzel
    #3
    Szerintem jó gép, csak elszúrtak benne pár dolgot. Ha a drága spec kártya helyett a 3DS-hez hasonlóan SD kártya jobb lett volna, ill jobb játéklista lett volna valószínűleg jobban többet adtak volna el belőle.
    Ha mondjuk több PS2 játékot konvertáltak volna át, akkor a régi PS2 tulajdonosok közül szerintem sok használta volna amolyan hordozható PS2-ként. Én pl. szívesen megvettem volna rá a .Hack játékokat vagy a Gran Turismo 4-et.
  • zola2000
    #2
    "ha olyat csinálnának, ami egyenértékű lenne egy PS4 Pro- val"

    Az mobil eszközzel még lehetetlen ... talán majd a switch 2.

    Vezeték nélküli csatlakozást próbáltam mobilon, filmet még ki lehet tolni tvre, de játékra alkalmatlan.

    Ahhoz képest hogy semmi értelme 16 millió PS Vita elment ... és majdnem 90 millió 3DS, a switch meg szintén jól megy (2017ben és 2018ban is az fogyott a legjobban) a sonyval az a baj, hogy nem vette elég komolyan a handheld témát, illetve egy cégnek egyszerre két gép túl sok.
  • monk00
    #1
    Hát nem csoda. Nem érnek ezek egy forintot sem. Még ha olyat csinálnának, ami egyenértékű lenne egy PS4 Pro- val, és bármilyen tv-re minitorra akár vezeték nélkül is lehetne csatlakoztatni, még akkor lenne jövője. Vagy ha mindenféle játékokkal lehetne játszani (pc, xbox, ps4 wii, stb) De így.....
    Utoljára szerkesztette: monk00, 2019.03.04. 05:12:24