18+: erősen korhatáros előzetest kapott a Hellboy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wraithLord
Írtam, hogy nem technikailag, hanem dizájnban. Vagy 3x kell leírni, hogy 1x megértsd?

(Igaz, ezek mind a 2-ből vannak.)

Itt pedig a látott lények dizájnja nem ötletes/vicces/meseszerű/deltoro-s, hanem inkább a hihetőségre, realizmusra akartak rámenni. Technikailag nem tűnik jobbnak (bár a régi nem full CGI volt, hanem jelmez és báb is).

Amúgy valóban, Del Toro kreatívabbnak tűnt.
nem tudom. szerintem ezért kár volt rebootolni. a régiban voltak tök jó karakterek itt meg csak a szokásos recept, mint karatézó 30 kilós csaj, az ázsiai dudebro, a klisé boszorkány (a géppisztolyos nagymama az egyedüli, aki adja). ja, a lények realisztikusabbak (mármint melyik tűnik realisztikusnak?), mert a CGI azóta 10-15 évvel fejlettebb lett...

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

wraithLord
Nem lesz ez rossz.
Nagyon hasonlít a régire, csak itt realisztikusabban vannak kivitelezve a lények. Nem jobban van megcsinálva, csak kevésbé meseszerűen, és az egészre jellemző a picit "komolyabban vehető" légkör.
Abe Sapien viszont hiányozni fog.