11
  • end3
    #11
    Maradjunk annyiban, hogy "soros-csapat" nem egymilliót tesz majd ellene... (És ha ez alapján a "termékválasztásnál" a vásárlók befolyásolása a cél, akkor működhetnek az algoritmusok, ráfordítás kérdése az egész. A "nyáj" a gyarló mivoltára tekintettel mindig befolyásolható.)
    Utoljára szerkesztette: end3, 2019.02.24. 11:09:47
  • end3
    #10
    Ok, de mi (férfiak,) rövidesen megyünk is vissza, mert a listánkról mindig lemarad valami előtte nem tervezett fontos. (Mert az alapvető cél az, hogy azt vegyük meg, amit előtte elterveztünk, és hogy minél gyorsabban kikerüljünk az üzletből. Ezért is gáz nekünk, ha a szuperekben hetente átrakják a polcokon a termékeket. Számomra a legbosszantóbb dolog a világon.)
    Utoljára szerkesztette: end3, 2019.02.24. 11:02:55
  • dyra
    #9
    Orbán 2/3 2022-ben. 1 millió forintot rámerek tenni.
  • ostoros
    #8
    Ja, csak amit meglátnak, az mind kell.
  • Fbn Lx
    #7
    Tudom, hogy ez a mém, de valahogy nekem férfiként egyáltalán nem ez a tapasztalatom. Ahányszor nővel jártam eddig bevásárolni, szinte mind agyfaszt kapott, hogy mennyit nézelődök és válogatok, amikor ők céltudatosan mennének ahhoz, amit meg kell venni. Én meg aztán azokat a dolgokat veszem meg, amiket vásárlás közben a legjobban megkívánok, hallgatok a testemre, soha nincs tervem
    Utoljára szerkesztette: Fbn Lx, 2019.02.23. 14:31:24
  • KoLaMan
    #6
    Biztos, hogy mindent jól értettem?
    "...az agy rendkívül hatékony információfeldolgozási folyamata..." - "A tudósok ezt az eljárást modellezték le..."
    Ami (ha jól értettem mindent) abból állt, hogy először kifaggattak (60 kérdés), majd próbálják kitalálni, hogy kétféléből mit választok.
    Hátizé...
    Komolyan szeretnék már én is ilyen komoly, tudományos kutatásokban részt venni - jó pénzért.

    Vagy valamit nagyon benéztem, vagy elvesztem a sorok között - ez esetben elnézést.
  • flashpointer2
    #5
    Aha azert kell aztan meg mindennap boltba menni :D
  • scagnetti
    #4
    Na végre egy számítógép végzi el helyettem az agymunkát. Végre nem kell gondolkodnom, hogy milyen élelmiszert vegyek, akkor azon sem kell agyalnom, hogy mit főzzünk a családnak a hétvégén.
    Várom már azt az időszakot, amikor 100%-ban eldönt mindent helyettem egy gép, még azt is hogy mikor menjek sz*rni a budira.
    Szép új világ, én így szeretlek!
  • barret
    #3
    A nőknek nem kell lista,mert ők döntik el,hogy mit kell megvenni.És mindenre emlékeznek fejből.
  • dzsagon
    #2
    Bevásárlási listával kell menni és nincs ilyen probléma.
  • T_I
    #1
    Hiányolom, hogy szó nincs arról, hogy a férfiak és nők tökéletesen máshogy vásárolnak. Személyes tapasztalatom szerint kevesebb, mint a tizede idő alatt vásárolunk mi férfiak, mint a nők. A nők szaglásznak, kutakodnak, a bejárási útvonaluk kusza, többször is érintik ugyanazt a pontot :)