7
 • ostoros
  #7
  Tényleg. :)
  Még én is néztem belőle egy-két részt, pedig akkoriban nem is néztem sorozatokat. Abból amit láttam jónak tűnt, és mégis...
 • dzsagon
  #6
  Ilyen volt anno a Lost is.
 • KoLaMan
  #5
  Feltetted a sok millió dolláros kérdést: "Ki ír ilyet?"
  Hát ez az, az SG név nélküli arctalan cikkei...

  Hogy a filmhez is hozzászóljak, ugyan még nem láttam, és nemigen várok tőle sokat (sőt...), de egyre kíváncsibb vagyok rá a sok eltérő, nem ritkán szélsőséges vélemény miatt.
 • ostoros
  #4
  Nos, tévedsz. Ha a két részt mint egészet vesszük, sorozatként, akkor simán lehet olyan, hogy a későbbi részek tönkre teszik mint egészet.
  Láttunk már ilyet konkrétan sorozatoknál, hogy az első rész frankó volt, de a későbbi részek miatt a sorozatot mindenki gyengének értékeli.
  Sokan vannak így a star wars-sal is, pedig abban időben sokkal jobban elkülönül a részek története.
 • kalapos01
  #3
  Én egyébként még nem találkoztam olyan folytatással, ami miatt lepontoznék egy korábbi részt. Hogy rontana el bármit is? Ki ír ilyet?
 • kalapos01
  #2
  nem tudom, (VESSZŐ!) ki írja ezeket a kommenteket, de nem tudom, hogy

  1. miért nem képes használni a keresőt, mert akkor látná, hogy alig 7 éve volt leírva az a szó, hogy "holocaust", és ha a magyar anyanyelvi formát vesszük, akkor a "holokauszt" pont januárban volt egy cikk címe?
  2. miért stresszel azon, hogy van egy film, ami egy embernek tetszik, egy másiknak nem. basszus, az lenne a meglepő, ha ez nem így lenne.

  A film, ahogy írtam a bevételi hírnél is, nekem is nagyon bejött.
 • Montanosz
  #1
  nem tudom ki írja ezeket a filmes cikkeket és miért ekézi immár második alkalommal ezt a filmet, ami ugy látszik mégis népszerű hamár a sg-n 10 éve nem volt leirva a holocaust szó de erről a filmről öklendezni kell felesleges locsogással,
  szoval leirom mégegyszer remek kis szorakoztató film volt, semmiben nem rosszabb mint az előző