7
  • Robertoo88
    #7
    Egész jó lett az ús S széria, bár én a Galaxy Note 10-et jobban várom az új ceruza miatt.
    Utoljára szerkesztette: Robertoo88, 2019.02.27. 14:00:24
  • csigafi #6
    Ok hogy desingre gyúr manapság mindenki de szoftverileg meg egyre inkább gagyi. Ráadásul millió olyan szeméttel nyomják teli szoftveresen amit szerintem az emberek 75% soha az életben nem fog használni és azt sem tudják mire jó. Ráadásul lassítják és merítik is a készüléket. Az aksik is egyre kevesebbet bírnak. Szóval hol nevezhetjük ezt fejlődésnek. Van egy 15 éves készülékem az bírja gond nélkül 1 hétig töltés nélkül van egy 3 éves az bír max1 napot. Nagyobb teljesítményű aksit meg nem gyártottak hozzá sajnos. A cikkben bemutatott termékek ára horror. Egy átlag Magyar embernek. persze tudom hogy nem Magyaroknak átlagnak gyártják ezeket.
  • M2 #5
    Az a baj, hogy a Samsung piacát nem az Apple fenyegeti, hanem a kínai gyártók. Ne az iPhone árakkal vesd össze, mert semmi közük egymáshoz, két külön világ.

    Az itt a nagy kérdés, hogy aki Androidos telefont akar, az miért vegyen meg ilyen drága Samsung telókat.
  • esemve
    #4
    "Az S10 sorozat meg tényleg már az, amit az Apple is csinál az ájfonnal."

    Fontos h a lentebb leírt árak NEM a megjelenéskori iphone árak, hanem a jelenlegiek:

    S10+ 128gb 345k (aqua) -rol indul, az xs max 64gb fele akkora tárhely mellett ~40k -val drágább. Megjelenéskori iPhone xs max 64gb árukereső kezdő ára amúgy 400k.

    Az S10 128gb 310-ről indul az iphone xs 64gb 30-al drágább, ismét csak fele akkora tárhely mellett. Megjelenéskori iPhone árukereső kezdő ára amúgy 440k
    .
    Az S10e 255 iphone XR 260, ezek tenyleg pariban vannak. Megjelenéskori iPhone XR árukereső kezdő ára amúgy 300k

    Tény, hogy elindult egy nagyon rossz drágulás irányába a samsung, de azért messze nem olyan szörnyű a helyzet mint az apple esetében. Teljesen egyetértek azzal h ilyen összegek mind a két esetben túlzás kategóriába esnek egy telefon esetében, de azért azt látni kell h az x ideje a piacon lévő iphone árakhoz képest is kedvezőbb az indulási ár, a piacra lépés árához képest pedig jelentős különbség van köztük.

    Ezeket a telokat amugy szvsz csusztatva éri meg megvenni, vagy ha sokat telefonalsz reszletre. Mire tönkremegy az S8 -am majd leesik ennek az ára is 120 körülre, amiért már jó vétel lesz... :D
    Utoljára szerkesztette: esemve, 2019.02.21. 13:23:42
  • NEOreg3
    #3
    270-et még kiadtam az S9-re, de 310-et nem fogok az S10-re, bocsi Samsung
  • Zoliz
    #2
    Maradok az S9-nél. Az S10E-re nem érdemes váltanom, mert nem ér annyival többet.
    Többek között azért vettem S9-et mert "csak" 5.8-as a kijelzője és nem annyira lapát mint a többi. 6 col fölött nekem már sok egy telefonnak. A FOLD érdekes kezdemény praktikusságra, de gondolom lesznek olcsóbb Kínai változatai is és akkor végre megszünnek az óriási méretek. Nem is értem hogy tud mondjuk egy nő ekkora téglákat 1 kézzel kezelni. Nekem még megy 5.8-al.
  • NEXUS6
    #1
    Húúúú. Egyrészt valamit a Samu legalább mutatott. A Fold-hoz hasonló összehajthatós kijelzőt jó régóta ígérgetik, kíváncsi vagyok hogy oldották meg, hogy a kinyitott és az összhajtott állapot is ugyan abba a keretbe tudjon illeszkedni, valami elmozdulást biztosítani kell, plusz a kijelző fizikailag sem bír akármit.

    Másrészt ennyi pénzért ez egy technikai demó, vagy jobb esetben egy sznobfon.

    Az S10 sorozat meg tényleg már az, amit az Apple is csinál az ájfonnal. Emléxem még az S3-nál kapott egy aktuális iphone-nal összemérhető hw-t az ember fele árért. Na most ezt manapság a kínai jobb nevű gyártók csinálják a csúcs készülékeikkel. Az S10e ennyi pénzért viszont vicc kategóriának tűnik, csak nem egy jó vicc.

    Az menti meg a szememben a céget, hogy középkategóriában azért elég jó kis telói vannak, csak hát mondjuk persze azok se sokkal jobbak, mint a kínai ma már elég erős tucatfonok.